Beste NORSKE løsning for Visa/Mastercard

En tråd i 'Nettbutikk' startet av Knut Hunderi, 10 Feb 2018.

 1. Knut Hunderi

  Knut Hunderi Medlem

  Innlegg:
  363
  Hola,

  Jeg har alltid brukt Stripe og synes det fungerer bra, men synes det er feil at pengene skal gå ut av landet.
  Hva er den beste NORSKE betalingsløsningen for nettbutikker hva gjelder VISA og Mastercard?

  Det som er viktig er at løsningen er relativt billig i bruk, samtidig som den harmonerer godt med WooCommerce.

  På forhånd takk.

  Mvh
  Knut
   
 2. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Bambora
   
  Knut Hunderi liker dette.
 3. KIA Medlem

  Innlegg:
  332
  kan nevne Bambora. Men jeg vet ikke hvilken er billigere.
   
  Knut Hunderi liker dette.
 4. ptomter Medlem

  Innlegg:
  215
  Hei Knut, desverre så er det en høy kostnad på de fleste norske løsninger i dag, men slik som jeg har på mine nettbutikker, og mine kunder har på sine nettbutikker, samt også SAS, Norwegian og veldig mange andre har på sine nettbutikker, er at de tilbyr Visa/BankAxept/Maestro som betalingsfritt alternativt, og at man har egen gebyr på eks. kredittkort som Diners/Mastercard/AmericanExpress. Jeg har 50 kroner i gebyr på disse sistnevnte kortene og hatt det i 3 år, samt også de fleste av mine kunder tjener inn både månedskostnad (vi bruker netaxept) samt , transaksjonskostnader, og får også tilbakebetalt som følge av dette. Så det er jo en grunn til at dette blir mer og mer vanlig. Slik som Norwegian gratis for sine egne kort fra BankNorwegian men har kredittkorttilegg på 3 % på andre ..
   
  Knut Hunderi liker dette.
 5. spikre

  spikre peterhamre.no

  Innlegg:
  1.308
  Dette blir snart forbudt. EU har nye regler for at alle betalingskort stiller likt - uten å differiensiere på pris. Altså kan en ikke ta gebyr for betaling med kredittkort.
   
  Knut Hunderi liker dette.
 6. ptomter Medlem

  Innlegg:
  215
  Hei Petter, fult klar over disse EU reglene, forslag til endring til finansloven § 26 og forsikrift til denne gikk høringsrunden ut i Slutten av desember, og før eventuelt denne kan bli en del av norsk rett tar det som regel litt tid med tanke på at dette er jo formelt endring i lov og ikke i forsikrift. Uansett om den eventuelt en gang i fremtiden skulle bli endret så gjelder ikke forbudet for en rekke korttyper blant annet American Express, Diners etc. da det ikke omfattes av de EU reglene, og vil heller ikke sånn sett bli omfattet av endring til finansloven når dette en gang skjer.
  https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing---revisjon-av-finansavtaleloven/id2569865/

  ENN SÅ LENGE ER DET BARE Å KREVE GEBYRER I FLUST :D
   
  Knut Hunderi liker dette.
 7. ptomter Medlem

  Innlegg:
  215
  Så snart forbudt kanskje.. kanskje ikke, men det er ikke garantert!
   
  Knut Hunderi liker dette.
 8. spikre

  spikre peterhamre.no

  Innlegg:
  1.308
 9. KIA Medlem

  Innlegg:
  332
  Har noen sammenlignet prisene på Bambora med stripe? Har dere erfaring hvilken fungerer best?
   
 10. Oscar Member

  Innlegg:
  154
  Når du når et vist beløp pr. måned lønner bambora seg. Tror det lå på runt 20000kr før bambora lønte seg. Ikke sikker og ikke gjennomregnet
   
 11. barentshavet Active Member

  Innlegg:
  419
  Månedspris: 245 kr
  Transaksjonsavgift: 1,59 %
   
 12. BamboraNorge New Member

  Innlegg:
  13
  Hei!

  Legger inn litt informasjon her siden jeg ser det er flere som lurer. :) Bambora Checkout har plugins til netthandelsplattformene WooCommerce, Prestashop, Magento og Opencart - samt API for egen integrasjon. Betalingsmetodene som er inkludert er vanlig Visa/Mastercard/Maestro samt Vipps og faktura/delbetalingsfunksjon. Prisen er 0 kr oppstart, 245 kr/måned og 1,59 % i transaksjonsgebyr for alle europeiske kort. (2,45 % for internasjonale kort). Les gjerne mer her: https://www.bambora.com/no/no/online/oversikt/

  Hilsen Margrethe
   
  Stoppet liker dette.
 13. ptomter Medlem

  Innlegg:
  215
 14. KIA Medlem

  Innlegg:
  332
  Er det noen ekstra gebyr hvis en velger å betale med faktura eller delbetaling? Hvordan fungerer utbetaling ved faktura/delbetaling? Hva skjer hvis kunde ikke betaler faktura/delbetaling?
   
 15. BamboraNorge New Member

  Innlegg:
  13
  Hei!

  Det er ingen ekstra gebyrer, du har den samme transaksjonsavgiften som ved en vanlig betaling. Utbetalingen fungerer også på samme måte som vanlig og i tråd med utbetalingsvilkårene du får når du blir kunde hos oss. Når en kunde velger faktura eller delbetaling, betales beløpet ut til deg som vanlig, mens Lindorff overtar fakturaen og kravet til kunden. :) Ta gjerne kontakt med oss direkte for mer utfyllende informasjon; ecom.norway@bambora.com eller ring 21 95 03 90.

  Hilsen Margrethe
   

Del denne siden