Kjapp og trygg hosting for Wordpress

BETA-brukere til anti-regnskapsprogram

Andreas B

New Member
Hei!

For alle dere som lever i 2015!

Vi søker brukere som vil endre hvor enkelt det er å drive frem gode ideer

Hjelp oss gi gründere mer tid til fokusering på gode produkter enn på regnskap og kontorarbeid. La oss ikke fylle hodene med dårlig samvittighet og uferdig papirarbeid.

Vi syntes det er på tide en datamaskin helt overtar over regnskapsføringen, vi lever tross alt i 2015. Etter mye testing frem og tilbake er vi klare med www.MyDesk.no 1.0 som lar deg enkelt laste opp utgifter som systemet bokfører for deg. Enten det er bilder, pdf eller andre formater skal opplastingen markere slutten på regnskapsføringen.

Hvis du også ønsker at 2015 skal markere slutten for tradisjonell regnskapsføring la oss komme i gang sammen, vi trenger noen BETA brukere som kan hjelpe oss forbedre systemet - send en epost til andreas@mydesk.no så kan være med å endre fremtiden for Norske gründere.

Du får selvsagt programmet GRATIS for resten av livet :) Verdien er 5985 ink mva. i året som takk :)


OBS! Vi har bare 14 av 100 plasser igjen, så ta kontakt snarest hvis du er interessert.
 

Andreas B

New Member
Skjer konteringen automatisk i andre systemer? Det er vel mer at i andre systemer må du kontere og her slipper du det. Systemet vil med neste oppdatering kunne lese faktura automatisk så du ikke engang trenger å laste dem opp.

Systemet finner ut av hvilken konto det skal bokføres mot, samt overvåker transaksjoner du har lagt inn på egenhånd, slik vil systemet rette opp feil som er gjort i bokføringen. Andre regnskapssystemer krever at du må faktisk kontere dette og finne ut hvordan du skal bokføre korrekt.
 

Andreas B

New Member
Hei! Vi jobber med beste måte å beskrive det på :) Er ikke superlett å markedsføre noe som ikke eksisterer... Og ja det kan finne ut av dette. Målet er at det skal klare 98% av alle transaksjoner du legger inn, noe som i forhold til "vanlige" regnskapssystemer blir en betydelig forenkling for næringsdrivende.


Ps! Dersom systemet har en transaksjon eller to som den ikke finner svar på vil du få beskjed før du lukker regnskapet.
 
Sist redigert:

mra

Active Member
Høres veldig interessant ut og jeg er gjerne med og tester.

I et dansk firma jeg er involvert i, bruker vi www.dinero.dk som gjør mye av det samme som jeg tror dere har i tankene. Her foreslås det bl.a. automatisk kontering ut fra hvordan andre brukere har kontert samme bilag. F.eks. så vil jo f.eks. en telefonregning fra Telenor føres omtrent likt for alle og slike tilfeller løser Dinero veldig elegant.
 
Topp