Blir du med på høstens store bloghappening?

En tråd i 'Blogging' startet av Msites Ltd, 23 Jul 2008.

 1. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Skattelistene viser vel stort sett bare hva man har av skattbar inntekt? Dvs at det for de av oss som driver et enkeltmannsforetak, så er det trukket fra det vi lovlig (og sikkert noen både litt mer og kanskje mindre) kan trekke fra, og det er faktisk ofte en del. F.ex. alt av utgifter man har til driften av foretaket. Selv for lille meg blir faktisk det en del - internett, deler av telefonregningen, jeg bruker masse cd/dvd'er, printerblekk og tegnemateriell, og innimellom trenger man jo en ny maskin, eller ny printer for den saks skyld... for å si det enkelt - det blir kjapt litt. Dette er heller ikke å snyte på skatten - det er utgifter jeg har for å kunne tjene penger. Det jeg sitter igjen med, er overskuddet, og det skatter jeg av, akkurat som alle andre.

  Ang. verdien på agurkposten - for rett kjøper, så tror jeg nok den verdien er høyst reell. MEN - det er en ting som er viktig der - PA er flink til å skrive, rett og slett, og hvis det er feil person som overtar agurkposten, så vil det bli mye værre å tjene inn pengene. Er det derimot en som virkelig er flink, så kan han nok raskt få enda mer enn PA har antydet også.
   
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.965
  At det går an, for en idiotisk diskusjon.

  msites, hvorfor gidder du å la diskusjonen ta slike off topic vendinger i tråden din?

  Hvis det kommer mere slikt tull og OT så rydder jeg opp i tråden og da forsvinner nesten alle postene.
   
 3. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Det er vel egentlig ikke noe mer å argumentere her før Msites kommer med mer informasjon. Her skal jeg oppsummere hva vi vet:

  Msites har sagt bloggeventen ikke er ferdig
  Ergo vi bør bidra med det vi kan, enten det er en hjelpende hånd eller kunnskap/tips. Eller bare trekke oss tilbake og spare oss for kommentarer.

  Msites sier blogg-eventen er for alle, enten man er "proffblogger" eller "jeg blogger om katten min". Da er det ikke til å legge skjul på at prisen for den ene gruppen er bra og for den andre gruppen er den alt for høy.

  Prisen er for høy i forhold til hva produktet forteller oss av innhold så langt.
  Alt vi vet så langt er at blondinbella kommer og det tror jeg de færreste bedrifter er interessert i å betale 1800 kroner for å se. Ergo trengs det et mer utfylt program for å kunne forsvare prisen. Jeg skjønner ikke hvorfor dere gidder argumentere på det engang. Og for den vanlige blogger vil uansett en pris være for høy og det vil også være idiotisk å argumentere i mot siden halve bloggatmosfæren i Norge har bekreftet det.

  Hva gjør vi nå? vi venter på mer informasjon fra msites.
   
  webpiken liker dette.
 4. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Godt oppsummert Kenneth - og jeg kommer med mer info så fort jeg har noe KONKRET å komme med.
   
 5. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Og, da har jeg gleden av å komme med litt mer info om Blogcamp Oslo 2008.

  Vi har da fått et par forelesere til på plakaten.

  Ove Dalen - mannen bak boken God nettskriving, Nettskriving og som har holdt mange foredrag om dette å skrive for nett kommer!
  De fleste her inne kjenner til Mapdaddy og han var på et foredrag med Ove i våres og summerte det slik : søkeord.no: Ove Dalen er ekspert pÃ¥ innhold

  I tillegg får vi et lite foredrag fra gründerne bak Qpsa.no som skal snakke litt om mikroblogging og hvorfor de mener vi må ha en norsk versjon av dette.

  Ting begynner å ta form nå og vi fortsetter å jobbe med å få tak i gode forelesere. Vi er foreløpig veldig fornøyd med de tre foredragene vi har til nå.
   
 6. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Blogcamp har lyttet til folket

  For å tilpasse det økonomiske så vi kan få med oss flere av de som synes vårt første forslag var mye penger har vi nå endret litt på dette!

  Vi har nå en deltageravgift på kr.350,- og dette skulle være overkommelig for de fleste! Men, vi har et tak på 130 deltagere og det er absolutt!

  Påmelding: Blogcamp Oslo 2008 | Blogcamp

  Blogcamp har lyttet til folket | Blogcamp
   
 7. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Et lite forslag, msites:

  ang. overnatting - hva med å ordne et par forskjellige muligheter? F.ex. gjør en avtale med et hotell, så de som bestiller overnatting der til dette arrangementet får en god rabatt, og kanskje også en "super-lavbudsjettsutgave", med et ungdomsherberge e.l.?
   
 8. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Det var det jeg hadde gjort i den forrige pakken! Og, det var ikke populært at vi arrangerte alt for folk. Nå har alle mulighet til å ordne alt selv i forhold til sitt eget budsjett.... Jeg kommer selv til å overnatte på hotell i Oslo, så skal gi beskjed om hvor jeg skal ligge i alle fall!
  Jeg antar også at det kommer til å være veldig mange fra lokalområdet, så her er det vel mulig å gjøre overnattingsavtaler med andre bloggere.
   
 9. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Nja, mente ikke at det blir "bakt inn"/obligatorisk, men mer at du bare skaffer et tilbud, som så folk kan benytte seg av hvis de vil. For min del er det ikke aktuelt med overnatting i alle fall, siden det tar kanskje 15 minutter å tusle omtrent hvor som helst i oslo sentrum fra kåken min, men dersom et hotell får litt gratis reklame, mot at de gir en litt ordentlig rabatt til deltakerne - f.ex. 20% mot at man viser deltakerbevis e.l. - og kanskje tilsvarende med et ungdomsherberge.
   
 10. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Troppstelt i slottsparken burde vel hyre for de aller fattigste.. :D
   
 11. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Jeg kan alltids høre om det blir folk nok som trenger hotellovernatting!

  Nå må folk melde seg på og gjerne blogge om Blogcamp Oslo 2008!
   
 12. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Så hvordan ligger det ann? Mange påmeldte?
   
 13. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
 14. Msites Ltd

  Msites Ltd Livsnyter

  Innlegg:
  3.196
  Kommer tilbake sterkere og med en annen camp i 2009!
   
 15. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Kanskje det ikke hadde vært en så dum ide å overse tipsene mine i starten av tråden allikevel.. jeg var visst bare negativ jeg!
   

Del denne siden