Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Blogger og DMOZ

Bjørn Andersen

Webmaster
Før var jo DMOZ veldig nyttig kategori å legge inn nettsteder i, men hvordan er det nå, gir det fortsatt noe SEO boost som er noe å bry seg om ?
 

zapotek

Medlem
Tingen med DMOZ er at mange nettsteder kopierer katalogen, og dermed også din link. Slik at du får ikke 1 link men en hel drøss (hver av disse har dog lav verdi).

Desverre er redaktørsystemet i DMOZ like korrupt som politiet i en gjennomsnittlig bananrepublikk, så sjansene for å bli godtatt er små.
 

zapotek

Medlem
Virker som om de fleste som er redaktør er det kun for å legge inn sine egne sider. PS! Det er ingen vits å sende inn flere ganger den samme siden. Send inn en gang og glem det. Om du absolutt vil sende inn på nytt, prøv en annen kategori.
 

FredrikNas

Förvirrad svensk :)
Dmoz

Hm nu är det ett tag sedan jag hade en sida i Dmoz, men på den tiden så hette det att endast sidor som sticker ut inom sin genre/kategori blir godtagna på Dmoz.

Därav skulle jag också vilja påstå att vikten av att finnas i Dmoz idag är stor, precis som tidigare
 

picxx

Well-Known Member
Därav skulle jag också vilja påstå att vikten av att finnas i Dmoz idag är stor, precis som tidigare


Tja, denne var blant annet godtkjent i den norske reisekategorien. Men du har rett i det at den helt klart skiller seg ut :D

Ferie og Reise
 

FredrikNas

Förvirrad svensk :)
He ja, den var ju lite "speciell" men tanken var dock (som jag förstått det) att det endast skulle finnas sidor i Dmoz som på något vis var ledande eller stora inom sin nisch.

Dock så finns det naturligtvis en hel del undantag, eftersom att som tidigare brukare säger så finns det helt säkert korruption även där.
 

Tonny Kluften

Administrator
Det finnes noen dmozredaktører her. Jeg tipper at redaktørene sjekker dmozkategoriene sine kanskje omtrent annenhver måned for å se om det er lagt inn noen nye gode sider. Sider som ikke er veldig gode eller som har for mye reklame listes ikke. Tipper flere tenker slik. Dessuten er det veldig mange kategorier som ikke har noen redaktør, da faller alt på hovedredaktøren for Norge, da sier det seg selv at det ikke kan gå fort, det er tross alt en gratisjobb man gjør.
 
Topp