Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Bokkilden

Kassimaja

Geocacher
Er det noen som kjenner til om det går ann å gjøre en spørring mot bokkilden på f.eks isbn nummer og få tilbake en xml med all info på nummeret? Jeg er en smule blank på dette området også, så hvis noen kan ta fran en liten skje hadde det vært fint.

Ryktepoeng deles ut til alle som har noe fornuftig å komme med
 
Det er mulig og svært enkelt. Bokkilden har en uttrekk-tjeneste for sine Tradedoubler-partnere som med litt triksing blir en API som tilbyr nøyaktig det du spør etter.

1. Gå til denne siden (for å komme dit fra bokkilden.no: Klikk «Partnerside» og deretter «dynamisk uttrekk»)
2. La steg 1 stå på «Ikke partner» (med mindre du også vil ha Tradedoubler-linker, såklart) og still steg 2 til XML.
3. På steg 3 endrer du til «Søk», avgrenser til «søk etter ISBN», og skriver inn et ISBN-nummer.
4. Nå har du fått en link til en XML-fil med ISBN-nummeret oppgitt direkte i URL-en. Det sier seg selvsagt selv at dersom du nå endrer dette ISBN-nummeret (manuelt eller ved hjelp av PHP/ASP/Javascript/e.l.), vil du kunne trekke ut informasjon om nøyaktig den boka du ønsker.

Bokkilden skriver også at «Du kan vise innhold fra Hovedside » Bokkilden på din side, selv om du ikke er registrert som partner hos bokkilden eller er registrert som TradeDoubler partner», så de bør ikke ha problemer med at du bruker koden på den måten. Kan nok likevel være smart å slenge inn en liten link til hvor du har hentet infoen fra...
 
Topp