Bring pakke i postkassen

En tråd i 'Nettbutikk' startet av zenhagen, 15 Feb 2017.

 1. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  121
  Hei

  Fra 1 april blir minipakke og småpakker erstattet av pakke rett i poskassen, og etter hva jeg forstår så er det RFID som gjelder om man vil spore disse. Jeg har vært i kontakt med kundeservice hos Bring, men det virker som om de har lite greie på dette. Noen som vet noe om hvordan dette fungerer, og pris på etiketter og printer?
   
 2. Linderman

  Linderman Medlem

  Innlegg:
  119
 3. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  121
  Da har jeg fått pris på EDI printer med RFID, og den billigste modellen koster 12500,- og etikettene koster 1500 +mva for 1000 stk.
   
 4. Britta

  Britta stoffdronning

  Innlegg:
  316
  Du kan bruke den nye pakke-løsningen uten sporing - og sparer da RFID-etikettene. Er nok litt avhengig av verdien av ting du sender. Ilø 3 år og flere tusen småpakker har vi ikke mistet en eneste (utenom 2 der kunden skrev feil husnummer i nettbutikken). Og om du regner tiden du bruker på ettersporing og erstatning osv kan det være billigere og sende samme vare engang til.
   
  thomasstr og Tonny Kluften liker dette.
 5. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  121
  Vi har brukt mye brevpost, og vi mister nok 10-15 hvert år. Om dette er uærlige kunder eller om de blir borte i postgangen vet vi ikke. Uansett er dette en utrolig liten del av det totale antall sendinger. Vi tror at kunden setter pris på å få et sporingsnummer, og at det er verdt prisen på RFID. Vi har nå bestilt RFID printer og etiketter, så da er det bare å se hvordan vi skal få det intergrert med edi løsningen vår.
   
 6. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  121
  Da blir våre første Pakker i postkassen med RFID sporing sendt i dag :)
   
  Andreas Hatlem liker dette.
 7. jnsn New Member

  Innlegg:
  8
  Vi har sendt med RFID i 3 måneder nå, ikke 1 pakke forsvunnet og tilbakemeldingene fra kundene er overveldende positive, kunden får SMS dagen pakken kjøres ut (så fremt telefonnummer overføres til Bring).
  Vi sender ut flere 1000 pakker i måneden, så RFID ble en solid investering.

  Det er ikke bare kostnaden rundt pakker som forsvinner man må tenke på, kunde opplevelsen er også en viktig faktor.
   
  zenhagen liker dette.
 8. HPF

  HPF Medlem

  Innlegg:
  206
  Ser av pristabellen at Bring tar kr. 23 hvis pakken er for stor for postkassen så for mitt vedkommende blir det nok "Blandede formater" for pakker <7cm og <3-400 gram når Småpakker forsvinner 1 april. Resten går med PostNord.

  Har dere etterregnet hvor stor kostnaden for hentesendinger har blitt?
   
 9. RockLobster New Member

  Innlegg:
  2

  Snakket med kundeservice hos bring, som forøvrig ikke hadde noe info om dette, og etter mye frem og tilbake med sjefer kunne de opplyse om at de 23,- i påslag hvis postkassa er full eller postbudet ikke klarer å få pakken levert er umulig å forutse. Du får bare se på fakturaen var svaret. ??

  Hvordan løser dere denne nøtten i deres kalkyler ?

  Jeg ser ikke noen annen løsning enn å si farvel til Bring. Vi sender ganske mange små pakker og 23 kroner er sikkert mulig å finne en snittpris man kan kalkulere inn, men hvorfor ?
   
 10. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  121
  Vi har en anelse om hvor stor prosentandel som må hentes på postkontoret og har regnet inn dette, men vi må nok justere litt når vi ser hvor mange det blir. Det vi sliter med nå er at PIP(pakke i postkasse) bruker kun kollinummer og ikke sendingsnummer, så integrasjonen Mystore-Consignor virker ikke lenger. Prøver å få mystore til å ta tak i det, men det ser ut til å ta tid :-(
   
 11. Grooo

  Grooo Medlem

  Innlegg:
  295
  Har pratet med Bring i dag, - og Småpakker er ikke stoppet ennå så man kan fortsatt bruke denne så lenge den ligger tilgjengelig på nettsiden dems. I alle fall til "i sommer" var svaret. Årsaken er at Bring ikke er i mål med sin egen EDI-løsning
   
 12. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.926
  Stemmer det Grooo. Jeg fikk beskjed om det samme. Må bruke småpakker inntil videre.
   
 13. HPF

  HPF Medlem

  Innlegg:
  206
 14. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.926
 15. HPF

  HPF Medlem

  Innlegg:
  206
  Pakkene kommer lett på vidvanke, feilsortering etc. PostNord bruker underleverandører, bla avisdistributører, på dette og det går langt fra knirkefritt. Jeg sendt bare 17 pakker og det ble rot med 4 av dem med tilhørende etterlysninger og misfornøyde kunder. Nok til at ikke jeg gidder bruker det mer. Bring Småpakker rotet kanskje med 1 av 1000 elns.
   

Del denne siden