Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Capgemini Norge søker etter Arkitektur i Oslo

btbsilent

Member
Capgemini har et av Norges ledende arkitekturmiljøer, og har i dag mange konsulenter i spennende oppdrag som løsningsarkitekt eller virksomhetsarkitekt. Vi utformer IT-arkitekturen for noen av Norges største bedrifter.

Som del av et globalt selskap, trekker vi i stor grad også på våre internasjonale miljøer. Disse representerer lange tradisjoner med Capgeminis eget rammeverk Integrated Architecture Framework (IAF). I tillegg til standardsertifiseringer som TOGAF, tilbyr vi opplæring og sertifisering i IAF gjennom vårt kurssenter i Utrecht og ved vårt universitet på Les Fontaines utenfor Paris.

Når vi er involvert i større internasjonale oppdrag vil du også kunne dra nytte av våre industrialiserte tjenester som Industrial Model, WARP og Links. Disse tjenestene er utviklet av våre eksperter i India og tilbys i samarbeid med dem.

Hva får du jobbe med?

Virksomhetsarkitektur som fag skal bidra til å bygge bro mellom forretning og IT, for å sikre at kundens strategier, visjoner og mål leder til innovative løsninger understøttet av solid arkitektur. Med basis i våre lange tradisjoner med anerkjente metodeverk som IAF og TOGAF, bidrar vi til å sikre hensiktsmessig IT-støtte for virksomhetens strategier. Vi viser hvordan ny teknologi best kan omsettes til faktiske løsninger som dekker kundens behov. Med utgangspunkt i kundens viktigste forretningsdrivere er vi med på hele reisen fra konseptutvikling, transformasjon og leveranse til gevinstrealisering.

Vårt arkitekturmiljø har bred kompetanse der de fleste har tung bakgrunn fra systemutvikling og integrasjon. Vi samarbeider tett med øvrige avdelinger i Capgemini, både i Norge og Skandinavia. Til sammen representerer dette kanskje Norges største og mest kompetente miljø for arkitektur.

Tradisjonelt har vi vært engasjert med arkitekturstyring, integrasjon og løsningsarkitektur i store utviklingsprogram. Vi ser nå et klart skifte mot stadig høyere etterspørsel etter ren virksomhetsarkitektur, og jobber hos flere av våre viktigste kunder med strategisk virksomhetsutvikling.

Virksomhetsarkitekt

Som virksomhetsarkitekt blir du med på kundens endringsreise. Våre konsulenter innenfor virksomhetsarkitektur er engasjert i større strategiske endringsprogram og sitter i støttefunksjoner for kundens IT-ledelse. Vi er med på å bygge målbilder for stabilisering, rasjonalisering og endring for forretningsstyrt IT-transformasjon.

Konkrete arbeidsoppgaver for våre virksomhetsarkitekter er:

-arkitekturstyring
-rådgivning
-etablering av funksjonen virksomhetsarkitekt
-støtte på innføring av TOGAF
-utarbeidelse av arkitekturmodeller
-analyse og endring av eksisterende arkitekturstyringsprosesser
-anskaffelse og etablering av verktøy innen arkitektur

Løsningsarkitekt

Våre løsningsarkitekter jobber med å sikre at kundens transformasjonskart blir omsatt til robuste løsninger. Vi jobber som regel ikke i enkeltprosjekter, men i styringsfunksjoner i større program – det TOGAF kaller ”Implementation Governance”. Du vil jobbe tett på prosjektleder for å ivareta løsningsperspektivet i store utviklingsprosjekter.

Som løsningsarkitekt vil du jobbe med :

-transformasjonskart
-modellering av arbeidsprosesser
-integrasjonsarkitektur
-informasjonsarkitektur
-kvalitetssikring
-dokumentstyring i utviklingsprosjekter
-generell rådgivning knyttet til store utviklings- og forvaltningsoppdrag

Hva ser vi etter?


Capgemini representerer en unik mulighet for deg til kontinuerlig utvikling som arkitekt. Først og fremst vil du bygge kompetanse i norske prosjekter og større endringsprogram lokalt, samtidig som du har tilgang til et unikt internasjonalt nettverk. Vi ønsker å styrke dette miljøet, og ser etter erfarne arkitekter, samt deg som har tung utviklererfaring.

Gjelder her: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/e7b0ae28dcf7
 
Topp