Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Contextual Beta Testing - bestestere søkes

Mats@TD

Medlem
TradeDoubler lanserer snart en rekke forskjellige kontekstuelle annonseringsløsninger. For en stund tilbake kjøpte vi opp et par forskjellige selskaper innen kontekstuellmarkedsføring og teknologien fra disse benyttes nå til å rulle ut "Contextual advertising" i TradeDoubler.

Contextual Advertising vil etterhvert forekomme i flere forskjellige former i TradeDoubler, både som vanlige tekstannonser (alla Google), via product feeds og bannere. Systemet scanner innholdet til nettsider hvor annonsene ligger på og prøver å matche relevante tekstannonser, produkter eller bannere til innholdet.

TradeDoubler vil i løpet av kort tid rulle ut følgende produkter for affiliates og annonsører:

Contextual Text Ads
Contextual Text Ads er tekstannonser som tilpasse kontekstuelt for innholdet på siden din. Systemet vil velge den annonsen som matcher keywords på ditt nettsted.

Contextual Product Ads
Contextual Product Ads er et svært interessant konsept som jeg personlig har stor tro på. Systemet vårt vil scanne innholdet i samtlige product feeds (produktdatabaser) i vårt system og lage en annonse for det produktet som matcher nettsidens innhold nærmest. Med hundretusenvis av produkter i databasen, kan det lett bli veldig presise matcher på nettsider med mye innhold.

I første omgang trenger vi beta-testere på Contextual Text Ads og deretter også på Contextual Product Ads. Contextual Text Ads vil betale på en mix av CPA og CPC.

Hvis du ønsker å delta på betatestingen og har en nettside med mye innhold så send meg gjerne en PM.
 
Topp