Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Coop søker teknisk trainee!

btbsilent

Member
Vil du utvikle deg stort, er det lurt å velge en bransje som utvikler seg enda mer!

Som teknisk trainee i Coop Norge vil du ta del i et skreddersydd program der du over to år vil fordype deg i grensesnittet mellom det mest komplette ERP-systemet i markedet og de mange ulike forretningsprosessene i Coop. Oppstart for programmet er i august 2021.

Vi kan love deg en større faglig og personlig utvikling enn de fleste andre steder. Først og fremst vil du utvikle din tekniske kompetanse, men også få dyp innsikt i ulike forretningsområder og hvordan vi bruker teknologi for tilfredsstille kravene til kundene og utviklingen i bransjen. De fleste vil nok si at vi jobber i dagligvarebransjen, men du kan vel så gjerne si at vi er et teknologiselskap som selger dagligvarer.

Traineeprogrammet består av fem rulleringer der du får jobbe tett med hele vår verdikjede, fra produksjon, transport, lager til butikk, i tillegg til markedsføring, finans og analytics - både innenfor dagligvare, faghandel og e-handel. Der fjorårets kull av traineer hadde et mer forretningsmessig utgangspunkt, skal årets kull være mer tekniske med oppgaver innen front-end og back-end-utvikling.

Traineeprogrammet sparkes i gang med en onboardingsprosess der du får innsikt i Coop sin omfattende virksomhet og tilhørende avdelinger. Deretter skal du gjennom et fire ukers SAP-kurs og sertifisering som vil, dersom corona-situasjonen tillater det, foregå på Lithan Academy i Singapore.

Deretter går det slag i slag med konkrete prosjekter der du samarbeider tett med andre ansatte fra både IT-avdelingen og ulike forretningsenheter. Vi har i tillegg lagt opp til en rekke sosiale tiltak gjennom perioden for å sikre økt samhandling og nettverksbygging.

Systemet du vil jobbe med er i all hovedsak SAP, der ABAP og Javascript er det mest brukte språkene. Enten vi skal sikre mer effektiv og bærekraftig transport, skape gode prognoser for hvor mye appelsiner det vil gå i påsken eller gjennomføre robotisering av varelageret vårt, er SAP verktøyet for å få det til. Visste du forresten av 91 % av alle selskaper på Forbes Global 2000 er SAP-kunder og at 77 % av alle forretningstransaksjoner i verden har med SAP å gjøre? Å lære seg dette systemet er veldig verdifullt, og hvor bedre enn i et av de største SAP-miljøene i landet?

Vi søker deg som er i ferd med å fullføre en utdannelsen innen informatikk, datateknologi, kybernetikk, robotikk eller som dataingeniør - enten på bachelor eller masternivå. Vi er likevel åpne for andre grader. I tillegg må du beherske både norsk og engelsk og kunne samarbeide godt, da det å være teknisk trainee i Coop på ingen måte er et sololøp. Det er også en klar fordel om du liker kombinasjonen av å jobbe med teknologi og forretningsmessige spørsmål.

Visste du forresten at Coop var først ute med selvscanning i butikk, døgnåpen ubemannet butikk og at vi selv har utviklet en egen digital betalingsløsning i medlemsappen vår? Dessuten har vi et av Europas mest automatiserte sentrallager, og vi var tidlig ute med å bruke Big Data til å effektivisere og kontinuerlig forbedre vareflyten i hele vår verdikjede. Vi jobber hele tiden med å utvikle teknologi som sørger for at vi kan være i front av vår bransje og som sikrer gode og effektive handleopplevelser for våre kunder.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/557ee0f5b837


 
Topp