Da er jeg også her ... ;-)

En tråd i 'Introduksjon' startet av it-tms, 24 Jul 2019.

?

Burde jeg opprette en egen tråd om dette et annet sted?

Spørreundersøkelsen ble stengt den 26 Jul 2019.
 1. Ja

  0 stemme(r)
  0,0%
 2. Behøver ikke, kan fortsette tråden her

  4 stemme(r)
  100,0%
 1. it-tms New Member

  Innlegg:
  6
  Hovedgrunnen til at jeg er her, er et web-basert risk and compliance management system produktet som jeg vil innføre på norsk-markedet til høsten. Men, jeg er ikke en selger trenger derfor hjelp på det området. Potensiellet kunder er helse sektor, shipping, transport, varehandel, bygg, osv., der sett av standarder etterfølges.

  Jeg vurderer å engasjere (obs! ikke ansette og ikke noe garantilønn) en freelance selger som kan generere kunder for IT systemet. Jeg er ikke sikker om jeg er på riktig forum. Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg finner slike ressurser, og/eller om det finnes noen som er villig til å engasjere seg.
   
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
  Du vil at noen skal selge for deg, uten garanti og uten risiko for deg? Lykke til!

  NB! Du trenger ikke å opprette noen ny tråd, det er ikke noen vits, for ingen gidder å ta støyten hvis produktet ditt ikke er salgbart.
   
 3. holkapolka

  holkapolka Member

  Innlegg:
  396
  it-tms liker dette.
 4. Marius_J

  Marius_J Certified Ethical Hacker

  Innlegg:
  516
  Velkommen :)

  Jeg tenker det samme som Tonny :)

  Men masse lykke til :)
   
  it-tms liker dette.
 5. JudeQuinn

  JudeQuinn Medlem

  Innlegg:
  184
  Vel, det er jo den tradisjonelle affiliate-modellen, bortsatt fra noen nettverk som gir garantert EPC under testing. All risiko tas av affiliates.
   
 6. it-tms New Member

  Innlegg:
  6
  Hvis en potensiell selger ikke har troen på et produkt, vil han derfor ikke engasjere seg eller ikke gidde å ta støyten.

  Okay, hvis en selger ser potensielle på produktet og får avtalen i at for hver bruker av systemet han får generert tilsvarer så så mye kroner (en kunde/bedrift kan ha mange hundre brukere), vil selgeren fortsett ikke gidde? Hvorfor vil selgeren bestemme seg å ikke gidde med en gang uten å ha hørt litt mer detaljer rundt produktet og hva avtalen blir? Det går selvfølgelig i hva man blir enige om. Mulig, jeg har misforstått bruken av begrepet "garantilønn".

  Hvis i utgangspunktet en selger ikke har troen på produktet, hvorfor vil selgeren engasjere seg når det allerede er bestemt på selgerensside at produktet ikke er salgbart. Og hvorfor vil jeg da gi en garantilønn? Hvis selgeren får skaffet kunder for produktet, får han betalt for jobben med det beløpet vi skriver i kontrakten før selgeren setter i gang.

  Okay, hvis scenariene jeg beskrev går bare i min fantasi og optimismen, da som dere skrev "ingen gidder å ta støyten".

  En annen ting, hvis det finnes en selger der ute uten jobb og inntekt enn NAV penger, som har tro på seg selv blir ikke denne en mulighet for denne selgeren da? Am just asking ...
   
  Sist redigert: 25 Jul 2019
 7. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
  Vil du virkelig at hvem som helst skal selge produktet ditt? Og kanskje ødelegge mer enn h*n skaper? For å få bra folk må du betale. Sånn er det bare.

  Dessuten, hvis du selv hadde hatt troen på produktet hadde du ikke vært redd for å betale godt til rette personen. Men du vet ikke om noen vi kjøpe, derfor vil du ikke betale lønn.
   
  Marius_J og Selvfiks liker dette.

Del denne siden