Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Da var logge.no lansert!

nybraa

Medlem
Enda en bloggtjeneste! Herregud:) hehe... Vel, ideen bak logge.no er å lage en større bloggcommunity som en slags facebook/blogg hybrid og tilby gratis blogg. Så jeg trenger dere til å teste litt. Kom med tilbakemeldinger i forhold til, design, funksjoner, bugs og annet som har med konstruktiv kritikk og gjøre.

Takk på forhånd, Michael.
 

picxx

Well-Known Member
Jeg savner en TOS, eller brukervilkår om du vil.
Det værste som er på slike tjenester er å starte en, to, tre blogger for å få dem slettet etter en uke fordi du har brutt mot en eller annen uskreven regel.
E5r det ok å bygge landingssider på tjenesten?
Kan man putte inn all reklame man bare ønsker?
Kan man bygge pornoblogger på tjenesten?

Dette blir litt vagt, spør du meg:
Norske regler gjelder
IP-adresser til innlegg og bilder vil bli logget
Din konto, bilder og innlegg kan slettes uten forvarsel.
...og det er da selvsagt den siste der jeg helst vil unngå om jeg setter igang å bruke en tjeneste.

Ellers alltid trivelig med alternativer til allerede eksisterende tjenester.
lykke til med logge :)
 
Sist redigert:

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Jeg synes designet er for simpelt. Det fungerer ikke helt heller paa skjermen min. Firefox 2.0 paa en Mac. Det feltet til venstre sklir under alt innholdet.

Har ikke tid til aa registere meg akkurat naa, men vil stille deg noen spoersmaal dine brukere kommer til aa vurdere naar de moetere tjenesten din:

- Hva tilbyr du som ikke blogg.no og blogspot tilbyr?

Ogsaa kan jeg vel nevne noen av tingene jeg tror blogg.no har som du ikke har (tror jeg!):

- En trafikkert og populaer tjeneste
- Mulighet til aa velge mellom flere themes
- En gjennomtestet platform
 

nybraa

Medlem
Themes kommer:), men selvfølgelig ikke en trafikert og populær tjeneste enda. Aktiviteten bygges opp underveis. Plattformen testes jo nå, det er derfor jeg trenger litt hjelp som jeg sa i første innleggg:)
 

picxx

Well-Known Member
- Hva tilbyr du som ikke blogg.no og blogspot tilbyr?

Dette kan vel jeg svare på, ihvertfall om man som 'internett entreprenør' vurderer tjenesten : en annen C-klasse enn blogg og blogspot ;)
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Jeg registrerte meg for noen minutter siden nå, og har sjekket litt ut på funksjoner, og hvordan dette fungerer. Egentlig er det jo dumt og lansere en tjeneste uten at engang reglene er på plass, for dette vil jo også kunne bety at medlemmer som ble medlem før disse reglene kom på plass, aldri har godtatt dette.

Ellers ser jeg jo det har kommet frem noen regler nå, og den som kommer igjen hos alle sammen, og som gjør alle like skeptisk ligger helt klart også hos Logge.no.

Vi forbeholder seg retten til å gjøre innholdet du gjør tilgjengelig på logge.no i markedsføringssammenheng på VÅR eller partneres eiendom.

Det er jo greit nok, men er det ikke en fordel og informere om hvem deres partnere er? For alt en bruker kan vite, så kan altså brukeren havne rundt omkring i adultannonser på nettet.

Ellers, la jeg merke til en liten sak i profilfeltet på brukerne. I feltet "Alder," finner vi ikke alder, men fødselsår. Jeg trodde nemlig ikke at jeg hadde blitt 1987år enda :p

Videre prøvde jeg meg på og skrive en bloggpost. Dette var ikke noen enkel sak, med tanke på at jeg ville plassere bilde i denne posten. Jeg klarer det jo helt fint, men tenk om bestemor skulle gjort dette. Da hjelper det ikke at dersom bestemor laster opp ett bilde fra maskinen, og får en slik adresse som dette i ansiktet:

images/uploads/user_1-mage_0bde1e90a51c20404f6fcd794777236d.png

Beklager, men bestemor kommer aldri til og forstå hva hun skal gjøre med denne adressen. Det og legge til bilder i en bloggpost tror jeg kanskje må gjøres noe med om dere vil ha brukere som ikke er "dyktig" på data allerede.

Eventuelt, burde dere også få inn en tjeneste som gir brukerne ett "bibliotek." Muligheten for og hente tilbake bilder som allerede er lastet opp en ikke dumt i det hele tatt.

Header.. En egen header er helt klart veldig bra, men hvorfor tillater dere kun jpg og gif ? Jeg lastet opp ett png bilde 3 ganger før jeg så den lille teksten om at det kun var mulig med jpg og gif. En rar ting, var at alle 3 gangene fikk jeg bekjed om at png-bildet var lastet opp, og det som var dumt var jo at det ikke var mulig og bruke bildet...

Teksten i profilfeltene mine forsvinner. Dette er faktisk fordi dere har en grense på hvor mange tegn vi kan skrive i hvert enkelt profilfelt. Dette tror jeg kan være en fordel om dere informerer om. Selv vil jeg tro at omtrent 50% av alt jeg skrev plutselig forsvant...

Flott tjeneste.! Jeg kommer absolutt til og lire fra meg litt shitt der inne. - Lykke til videre :)

Edit:
Du bør kanskje vurdere å tilby subdomene til hver enkelt blogg.
Subdomene til bloggen får du. f.eks Lillemica er en av bloggene hos Logge.no!
 

picxx

Well-Known Member

Sondre Giæver

New Member
Likte ikke at man ikke får se innlegget når man skal skrive kommentarer.
Ser også at hvis man skriver inn url i kommentarer så blir det kun tekst og ikke noe link.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Jeg er faktisk enig med Julian. Her skal bildet vises også på fremsiden. Dette er jo tross alt en blogg, og på en "ekte" blogg, skal hele posten på fremsiden. Det kan jo være det er muligheter for og få bildet på fremsiden, men det kom ikke jeg over i går. (skal jo helt klart nevnes jeg ikke lette etter noe slikt.)

Og helt klart enig med drako også. Få se innlegget mens vi skriver en kommentar, og for all del. Hvorfor kan vi ikke få en lenke i signaturfeltet? Greit nok at den er nofollow, men på denne måten vil du nå hvertfall dra inn flere kommentarer.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Enda en sak jeg reagerer på, er epost fra dere. Jeg trenger ikke noen epost, om at det er skrevet en ny kommentar på min post, når det er jeg selv som har skrevet kommentaren.

Egentlig, så trenger jeg ikke epost i det hele tatt uansett hvem som har skrevet kommentar, men hvor skrur jeg egentlig av dette? Er det mulig?
 
Topp