Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Daglig leder i Wordpress / nettsidebedrift

erkdahl

Medlem
Vi i Dahls Data AS jobber bl.a. med utvikling av nye nettsider basert på premium wp themes, samt tilbyr support, custom-koding, feilretting og assistanse på eksisterende nettsider. Vi har opparbeidet oss en god kundeportofølje med mange faste kunder og profilerer oss jevnlig mot nye potensielle kunder.

Vi restrukturerer for øyeblikket firmaet og skiller nå ut denne delen beskrevet ovenfor ut i et nytt nystartet aksjeselskap. Til dette nye selskapet trenger vi en daglig leder.

Som daglig leder vil du få prøve deg som bedriftsleder i en spennende og krevende bransje. Jobben vil kreve en stor grad av salgsarbeid ovenfor potensielle nye kunder, og vil kreve at du er nytenkende og iderik for å bygge et nytt firma i en konkurranseutsatt bransje. Vi vil hjelpe deg til å lykkes og vil veilede og styre slik at du har alle forutsetninger for å lykkes.

Ta kontakt pr. PM om dette kan være av interesse!
 

Grunder82

Medlem
Dette har ingenting med overstående å gjøre, men vil bare påpeke at siden deres https://www.dahlsdata.no/ har noen skrivefeil. Det gir et dårlig inntrykk og kan være nok til at kunder går en annen plass

valutta = valuta
motsettning = motsetning
 
Flott med litt tilbakemeldinger på vår nettside. :)

Da kan du få litt flere:
1) Der er nesten 1000 linjer med css som ikke er minifisert og noen hundre linjer med minifisert css som ligger direkte i kildekoden, og ikke noen css-fil. Det er ikke spesielt bra.
2) Der er nesten 20 js-filer som burde vært slått sammen til 1 eller værtfall færre enn 20.
3) Det heter "kontaktinfo" og ikke "kontakt info". For info er vel ikke noen som skal kontaktes? :)
4) Masonry'en på bloggen fungerer ikke helt. Flere av innleggene har ikke noe luft under seg til neste innlegg.
5) Siste tweets i footeren fungerer ikke

Ellers ønsker jeg dere lykke til med leting etter daglig leder!
 
Topp