Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Dediserve har åpnet i Oslo

Adrian.

Medlem
Irske Dediserve Ltd. har begynt å selge VPS og dedikerte servere i Norge til latterlig lave priser. Ser ut som de har valgt https://www.powertech.no/. Så om du vil ha deg en billig VPS i Norge så er Dediserve et godt valg. Har brukt tyske og franske leverandører i alle år men skal begynne å flytte noen kunder til norske serveren :)

Betalte 7,48 EUR for følgende:
2 CPU cores
2 GB RAM
30 GB SSD
3 TB trafikk
250 Mbps uplink

http://news.dediserve.com/2017/05/08/dediserve-expands-into-oslo-norway/
 

barentshavet

Active Member
Jeg kan offisielt meddele at Dediserve IKKE er å anbefale.

For deg som leter etter erfaringer med dediserve:

Selve oppsett etc. gikk forholdsvis greit i kontrollpanelet, men måtte i kontakt med support pga. noen feilmeldinger. Dette ble rettet opp i relativt raskt, men veldig dårlig førsteinntrykk. Hos andre leverandører pleier det å ta maks noen minutter å installere Centos + Plesk. Nå måtte jeg snakke med support som er et irriterende mellomledd.

Har nå satt opp en nettside i Wordpress og har inntrykk at serveren er utrolig treg. De har en egen "pagespeed"-test på hjemmesiden hvor man kan pinge ulike nettadresser fra serveren og denne viser utrolige dårlig resultater. Helt tilfeldig sjekker viser dette.

Har sendt et par mailer til support uten å få svar, noe jeg finner irriterende. Tenker at jeg ber om pengene tilbake og går tilbake til norsk leverandør, evt. prøver meg på noen andre.

Styr unna, hvis dere kan.
 
Sist redigert:
Topp