Kjapp og trygg hosting for Wordpress

DIGITALNORWAY – Toppindustrisenteret skapes nå – og vi skal bygge teamet!

btbsilent

Member
DIGITALNORWAY er et nasjonalt, tverrindustrielt og næringslivsdrevet initiativ for digitalisering i Norge.

DIGITALNORWAY´s hovedformål er å skape økt vekst for norsk næringsliv i en digitalisert og global verden, og å styrke Norges samlede digitale kompetanse.

DIGITALNORWAY utvikler verktøy, tjenester og felles arenaer som hjelper virksomheters digitale transformasjon, skaper nye forretningsmuligheter og samler og deler kunnskap, erfaringer og teknologier på tvers av sektor- og selskapsgrenser.

Drivkraften i DIGITALNORWAY er Toppindustrisenteret AS, som er etablert av og eies av Norges største selskaper. Toppindustrisenteret AS springer ut av troen på at når vi går sammen om å møte store utfordringer og bygge vinnerlag så oppnår vi utrolige resultater – enten dette er innenfor idrett eller næringsliv.

DIGITALNORWAY – Toppindustrisenteret skapes nå – og vi skal bygge teamet!

ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Frontfigur for digitaliseringen av norsk næringsliv

TEAMLEDERE
For blant annet teknologi, forretningsmodeller, disprupsjon, digitale plattformer, prosjektledelse, ekspertnettverk

Vi søker etter deg som vil være med å gjøre en forskjell. Som vil være med å utvikle DIGITALNORWAY til et unikt, nasjonalt og tverrindustrielt verktøy for små, store, eksisterende og nye virksomheter.

Du vil lede et team av dyktige mennesker med svært god forståelse for de forskjellige temaene innen digitalisering – teknologi så vel som forretningsmodeller – og hvordan dette kommer til anvendelse i virksomheter.

DIGITALNORWAY vil gradvis bygges opp til et team på ca. 20-25 personer, der noen er på heltid og noen på deltid, noen er fast ansatt og noen midlertidig ansatt. Vi skal nå ansette de første nøkkelpersonene i dette unike og dynamiske teamet og ønsker å komme i kontakt med kandidater innen flere felt!

Din bakgrunn:
  • Du kjenner på kroppen hvordan den digitale utviklingen stiller helt nye krav til ledelse, forretnings- og næringsutvikling – kanskje har du selv vært med på det.
  • Du forstår hvordan digitalisering forskyver maktbalansen i næringslivet og hvordan dette påvirker samfunnet, dets etablerte institusjoner og reguleringer.
  • Du forstår hvordan digitaliseringen dramatisk endrer tradisjonelle strukturer, og har tanker om grepene både etablert og nytt næringsliv må ta for å bli digitale vinnere.
  • Du forstår hvilke kompetanseutfordringer små og mellomstore bedrifter står overfor i det digitale skiftet – og har tanker om hvordan DIGITALNORWAY skal hjelpe.
  • Du forstår hvordan akademia og forskningsinstitusjoner kan bidra til å skape ny kunnskap og anvendbar kompetanse for næringslivet.
Dine egenskaper:
  • Du har fremragende samarbeidsevner, ledererfaring og erfaring med å navigere i omskiftelige tider og i organisasjoner under konstant utvikling.
  • Du forstår hva som skal til for å bygge lag på tvers av bedrifts- og sektorgrenser, motivere og lede høyt kvalifiserte mennesker i konstant endring og i nettverksstrukturer.
  • Du er nysgjerrig og på jakt etter nye ideer, trender og teknologier.
  • Du har stå-på-vilje og evne til å kjempe over tid for å realisere dine ideer og visjoner.
Du vil som ansatt i DIGITALNORWAY bygge og dele kompetanse, drive utviklingsløp og skape vekstmuligheter i næringslivet. Vi gjør dette gjennom våre ekspertnettverk, våre samhandlingsarenaer, både digitale og fysiske, og ved at vi kjører prosjekter for våre brukere og medlemmer.

Nysgjerrig? Ta kontakt med Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103 eller Magne Amundsen, tlf. 916 56 101. Din henvendelse behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/04ce01cebb69
 
Topp