Dofollow på alle utlenker fra WF

Tonny Kluften

Administrator
Gladnyhet til alle som poster på WF :)

Jeg tar følgene av min egen bloggpost Google PageRank og nofollow lenker | Webforumet.no Blogg og fjerner alt som heter nofollow på eksterne lenker fra signaturer og forumposter. Ser ingen grunn lengre til beskytte WF sin SEO ved å bruke nofollow.

Dette innebærer også at det blir strengt forbudt å ha signaturer som inneholder lenker til sider som handler om gambling, porno og legemidler. Hvis noen har lenker til slike nettsteder i signaturen sin mister de retten til å ha signatur.

Det er heller ikke lov til å selge eller bytte bort signaturen sin. Den som gjør det blir suspendert fra forumet.

Lenker til andre nettsteder som adm og mod her på forumet ikke finner passende vil også bli fjernet så tenk før du pøser på med lenker til hvorsomhelst.

Jeg forventer en økning i posting her nå siden både vi webmastere og Google elsker lenker, men dette gir ikke noen grunn til å poste bare for å få lenker. Man kan bli utestengt for kortere eller lengre perioder hvis man blir poster bare for å få lenker og denne regelen kommer til å bli håndhevet. Postene må fortsatt være nyttige ellers... ;)

Hvis dette bærer galt av sted pga spam må det gamle regimet med nofollow på alt av utgående lenker gjeninnføres. Og hvis Google går tilbake til det gamle systemet sitt vil også WF gå tilbake og bruke nofollow.

Jeg syns ihvertfall det er veldig ålreit å endelig kunne åpne opp for dofollow herfra, det er det mest reale egenlig. Lykke til og gled dere over nye lenkemuligheter :)

Så kan vi diskutere hvor mye SEO det er i lenker fra forumet her.
 
Sist redigert:

Tonny Kluften

Administrator
Det ser ut til at det ikke har noen negative effekter i det hele tatt for WF å kjøre dofollow på alt av utlenker. Ikke er det færre besøkende og ikke er det mer spam så da er nok dofollowlenkene kommet for å bli.
Det finnes da tydeligvis ingen SEO-messig grunn til å kjøre nofollow fra diskusjonsfora så jeg oppfordrer alle som har et slikt forum til å sette dofollow på utlenker.
 

Pong

Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)
Jeg har registrert at jeg har fått noe besøk på sidene via lenker på wf - skal sjekke dette litt nærmere.
Ser også at lenkene fra wf er registrert hos GWT, så det er nok også bra å poste (god kvalitet) poster. Nå er jeg ikke sååå flink til det da :p
 
Topp