Dreamkids.no, og Mamas Jackpot.

En tråd i 'NetBooster Affiliate' startet av Ronald Kristensen, 29 Mar 2016.

 1. Ronald Kristensen

  Ronald Kristensen New Member

  Innlegg:
  18
  Netbooster presenterer to nye kampanjer:

  Dreamkids.no

  Dreamkids.no er nordens største leverandør til glade barn over hele skandinivia. Alle figurer og merker man finner hos Dreamkids.no kjenner barna til fra tv, spill og tegnefilm. Hos Dreamkids.no finner du kun offisielle lisensvarer produsert av godkjente Disney og Marvel leverandører. Det er rabattkode på kampanjen, som er innebygd i tracking-url.

  Klikk her for å komme til kampanjen.

  [​IMG]


  Mamas Jackpot - Få 100kr å spille for!
  Nå kan du tilby dine brukere å spille hos Mama’s Jackpot. Det eneste som kreves for å registrere et lead på kampanjen er navn, e-mail og telefon.

  Klikk her for å komme til kampanjen.

  [​IMG]
   
 2. ellaro

  ellaro Medlem

  Innlegg:
  250
  Hvordan er regelverket i henhold til å reklamere for pengespill? Hadde vært artig å fått deres synspunkter!
   
  I_ndex liker dette.
 3. Ronald Kristensen

  Ronald Kristensen New Member

  Innlegg:
  18
  Netbooster forholder seg til norsk lovgivning.

  I følge lotteriloven er det kun Norsk Tipping og Rikstoto som kan markedsføre pengespill på internett fra Norge. Linker og bannere til utenlandske pengespill på norske nettsteder er ikke tillatt i henhold til norsk lovgivning. Spørsmålet er da om forbudet også gjelder nettsteder registrert utenfor Norge. Etter Kulturdepartementets vurdering foreligger det "ingen entydig internasjonal oppfatning av de nasjonale rettsreglenes rekkevidde i forhold til pengespilltilbud som framsendes via Internett fra utenlandske spilltilbydere", og at norske regler ikke forbyr framsendelse av lotteritilbud på Internett fra utlandet til Norge.

  Kort sagt betyr dette at dersom du har et norskregistrert domene, så vil forbudet gjelde. Har du et domene registrert i utlandet, så kan du markedsføre pengespill som Mama's Jackpot. På samme måte ser vi jo også at utenlandsbaserte TV-kanaler som TV3 markedsfører utenlandske pengespill i Norge.
   
 4. ellaro

  ellaro Medlem

  Innlegg:
  250
  Spennende. Trodde at loven var slik at dersom innholdet på nettsiden var rettet mot nordmenn og det norske markedet så utgjorde det ikke noe forskjell om nettsiden var .no eller .com

  Er dette noe nytt nå eller er det fortsatt i gråsone land...?
   
 5. jaswane

  jaswane Member

  Innlegg:
  87
  Har aldri klart å logge meg inn på netbooster sine sider... kanskje ikke riktig å ta opp det her, men skulle gjerne vært innom.
   
 6. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.558
  Vel, nå heter ikke firmaet NetBooster lenger, så det er kanskje en grunn? ;) Prøv deg via https://affiliatecampaigns.artefact.com/Home/Login?ReturnUrl=/.
   
 7. jaswane

  jaswane Member

  Innlegg:
  87

Del denne siden