Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Dreamkids.no, og Mamas Jackpot.

Ronald Kristensen

New Member
Netbooster presenterer to nye kampanjer:

Dreamkids.no

Dreamkids.no er nordens største leverandør til glade barn over hele skandinivia. Alle figurer og merker man finner hos Dreamkids.no kjenner barna til fra tv, spill og tegnefilm. Hos Dreamkids.no finner du kun offisielle lisensvarer produsert av godkjente Disney og Marvel leverandører. Det er rabattkode på kampanjen, som er innebygd i tracking-url.

Klikk her for å komme til kampanjen.

bMamas Jackpot - Få 100kr å spille for!
Nå kan du tilby dine brukere å spille hos Mama’s Jackpot. Det eneste som kreves for å registrere et lead på kampanjen er navn, e-mail og telefon.

Klikk her for å komme til kampanjen.

b
 

Ronald Kristensen

New Member
Hvordan er regelverket i henhold til å reklamere for pengespill? Hadde vært artig å fått deres synspunkter!

Netbooster forholder seg til norsk lovgivning.

I følge lotteriloven er det kun Norsk Tipping og Rikstoto som kan markedsføre pengespill på internett fra Norge. Linker og bannere til utenlandske pengespill på norske nettsteder er ikke tillatt i henhold til norsk lovgivning. Spørsmålet er da om forbudet også gjelder nettsteder registrert utenfor Norge. Etter Kulturdepartementets vurdering foreligger det "ingen entydig internasjonal oppfatning av de nasjonale rettsreglenes rekkevidde i forhold til pengespilltilbud som framsendes via Internett fra utenlandske spilltilbydere", og at norske regler ikke forbyr framsendelse av lotteritilbud på Internett fra utlandet til Norge.

Kort sagt betyr dette at dersom du har et norskregistrert domene, så vil forbudet gjelde. Har du et domene registrert i utlandet, så kan du markedsføre pengespill som Mama's Jackpot. På samme måte ser vi jo også at utenlandsbaserte TV-kanaler som TV3 markedsfører utenlandske pengespill i Norge.
 

ellaro

Medlem
Spennende. Trodde at loven var slik at dersom innholdet på nettsiden var rettet mot nordmenn og det norske markedet så utgjorde det ikke noe forskjell om nettsiden var .no eller .com

Er dette noe nytt nå eller er det fortsatt i gråsone land...?
 
Topp