Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Emma Systems AS søker svensktalende Key Account Manager til kontoret i Oslo

btbsilent

Member
Vil du bli med å fronte Emma Systems i Sverige?

Til Emma Systems internasjonalt voksende og faglig sterke salgsteam i Oslo, søker vi nå en svensktalende person som vil gjøre livet enklere for import- og eksportbedrifter. Du er digitalt orientert, og har sannsynligvis jobbet med rådgivende salg av software. Har du forståelse for økonomi, regnskap og MVA-området, vil det være en fordel. Men det viktigste er din nysgjerrighet og salgserfaring innen B2B.

Sverige er en relativt ny og viktig marked for oss, derfor blir også du viktig. Ditt primære mål er å skape ny business og gi oss mange nye kunder i Sverige, men du har også ansvaret å se til at våre kunder er fornøyde over tid. Det er derfor viktig at du har et godt utviklet salgs-gen, og at du også kan stille strategiske spørsmål som; Hvordan kan vi jobbe smartest for å nå våre ambisiøse vekstmål? Hvordan kan vi spre vår kunnskap? Hvordan kan jeg øke min faglige kompetanse og bli mer relevant for kundene?

Vår visjon er å forenkle og effektivisere internasjonal varehandel og fortolling. Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Genuint engasjement, evne til å skape tillit, nysgjerrighet til faget, og ikke minst et riktig aktivitetsnivå, har vært en av hovednøklene til selskapets suksess. Evnen til å strukturere, administrere, ta ansvar, og planlegge sin egen salgshverdag, er egenskaper vi ser etter. Alle våre kundemøter og interaksjoner er digitale, så du slipper unødvendige reiser og lange transporttider som spiser av din effektivitet.

I et selskap på vår størrelse, blir man nærmest som en familie å regne. Vår bedriftskultur er åpen, inkluderende, tillitsbasert og uformell. Vi legger vekt på å samarbeide, og det er takhøyde for å si det du mener. Legg til at vi både har et stort eierskap til løsningene vi utvikler, og til selskapet. Det er heller ikke noe minus at vi er markedsleder, og at vi gjør det godt økonomisk.

Kan dette være ditt neste karriereskritt?

Ta kontakt med senior bedriftsrådgiver David Togba i Talented People på tlf. 930 99 634 for mer informasjon og en hyggelig prat. Søknader vil vurderes fortløpende.

Om arbeidsgiveren
Emma Systems er et innovativt norsk softwareselskap, og Nordens ledende produsent av programvare som benyttes innen transport, spedisjon, fortolling og logistikk. Løsningene våre leveres med integrasjon til de fleste økonomisystemer i markedet. Vi har lang historikk og er godt etablert i markedet. I fjor omsatte selskapet for 58 millioner, og også i år regner vi med å ha en fin vekst. Emma Systems AS leverer i dag 2 hovedprodukter:

–EmmaSped CMS som siden lang tid leverer komplette toll-løsninger for alle de nordiske landene.
–Emma E-Doc er en cloudløsning som bl.a. fungerer som et automatisert digitalt arkiv, men som også brukes som et verktøy for håndtering av alle tolldokumenter, compliance, mva-rapportering og ved revisjon. Emma E-Doc står i dag for ca. 30% av selskapets omsetning, og er det produktet som øker mest.

Emma Systems har i dag 27 ansatte, der et team på 6 personer er dedikert til marked og salg. Alders-spennet strekker seg fra 20-årene – til 50-årene. Vi holder til i trivelige lokaler i Sagveien i Oslo (Mølla).

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/028062da5fb9
 
Topp