En enkelt, eller flere sider på nettsted?

En tråd i 'Webdesign / Grafisk design' startet av Dan Åsen Hansen, 11 Mar 2018.

 1. Dan Åsen Hansen

  Dan Åsen Hansen Medlem

  Innlegg:
  916
  I forbindelse med egen jobbsøking i fjor sommer lagde jeg en oversikt over norske aktører innen arbeidsformidling, rekruttering, og vikarbyråer. Denne oversikten la jeg ut på www.jobbportaler.no - i utgangspunktet som én enkelt side, det vil si at når man kom inn på siden så lå listen på forsiden. Det var ingen menyer eller noe, bare listen i alfabetisk rekkefølge, og litt kontaktinformasjon nederst.

  Nå har jeg imidlertid gjort det om litt, slik at det som tidligere var "hovedsiden" nå er en underside (Alfabetisk oversikt), som man kan komme til via menyen, og det er lagt inn en side med kontaktinformasjon, en side tiltenkt nyheter, og så videre.

  Når jeg så sjekker WassUp, så ser jeg det fortsatt er en del besøkende innom, men de går ikke videre til undersidene(?) Førstesiden er da ikke så spennende at den kan være verdt å sitte og kikke på - spesielt siden siden(e) fortsatt er under utvikling.

  Derfor er jeg litt i tvil om jeg burde gå tilbake til "ensideløsningen" igjen (det enkle er ofte det beste, liksom), men samtidig tenker jeg litt at flere undersider er smart med tanke på å videreutvikle siden.

  Hva tenker dere?

  PS: Glem det designmessige - det kommer etterhvert ... :)

  Mvh Dan
   
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.965
  Tror en søkefunksjon er like viktig som en liste over byrå navn. Søke på olje, renhold osv.
   
  Thor Erik Just Olsen liker dette.
 3. Dan Åsen Hansen

  Dan Åsen Hansen Medlem

  Innlegg:
  916
  Ja, det står på lista det også, men inntil videre prøver jeg å få det mest grunnleggende på plass. Og da kommer jeg vel ikke utenom flere sider heller ...
   

Del denne siden