Endringer i SERP

En tråd i 'Google' startet av looper, 9 Feb 2013.

 1. looper Medlem

  Innlegg:
  842
  Jeg overvåker en del sider og ganske mye trafikk. Nå i de siste 3 ukene så har det vært en god del endringer. Noen av endringene kan jeg sette knapper på men det er en hel del endringer jeg ikke klarer å se logikken i.

  Er det noen som har observert noe "uten om det vanlige"?
   
 2. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Jeg følger jo litt med i kredittkort-nisjen og her har det virkelig skjedd ting. Nettsiden som har ligget på topp siste året ligger nå på 7-8 og det er flere sider som har hoppet/sunket 4-5 plasser fra dag til dag omtrent.

  Er det noen spesielle nisjer du har fulgt med på?
   
 3. Ole Avranden utvandret

  Innlegg:
  925
  Har overvåket kredittkortnisjen som en hauk i det siste, og der skjer det store ting. Skriblet så vidt om det i en annen tråd også.

  Hva som skjer der er etterhvert tydelig, og det er gode nyheter :)

  Det er et par andre nisjer som rokkeres for tiden også, med nesten like store utslag som kredittkort. Nye muligheter :D
   
 4. hvaer Medlem

  Innlegg:
  256
  For min del, så ser det ut som at det tar noe tid fra Panda/Penguin oppdateringer skjer på google.com, til det samme skjer på google.no.
   
 5. looper Medlem

  Innlegg:
  842
  Jeg sitter innenfor mange nisjer. I svært mange tilfeller ser jeg at de har gått opp. Men i noen enkelt tilfeller så ser jeg at utenlandske sider utrangerer dem. Ellers så er det et kjent faktum at pingvinene ikke påvirker norske resultater først. Derfor vil vi nok se en del endringer i norsk serp fremover.
   

Del denne siden