Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Er det ok at brukerne poster linker i hytt og pine?

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
https://www.webforumet.no/forum/gen...8143-dagens-hype-taklingen-til-tollefsen.html
https://www.webforumet.no/forum/gen...829-sjekkliste-f-r-du-stripper-kj-resten.html
https://www.webforumet.no/forum/gen...720-lyst-til-vinne-reise-verdt-20-000-kr.html
https://www.webforumet.no/forum/generell-snakk-og-svada/7064-light-side-endelig-er-den-her.html

De fire linkene over er bare eksempler. Alle de tre trådene er startet av en og samme mann, og alle lenkene som det pekes til er nye nettsteder som sikkert ikke kan sies og være mer enn maks 3-4mnd gammel. Minst det ene nettstedet det her linkes til vil garantert være helt borte om noen måneder da dette er et nettsted som kun handler om en konkurranse som ikke vil være evig. Når nettstedet er borte betyr dette umiddelbart en tråd som ikke er verdt noe som helst her i forumet, og det ødelegger rett og slett kvalitet på det som finnes tilgjengelig her inne.

Burde det ikke vært satt noen regler for hva man faktisk får lov til linke til her inne? Evt. noen regler på at nettstedene det linkes til faktisk er av en viss alder før en link til nettstedet kommer inn i forumet?

Her spør jeg fordi, som mange her inne allerede vet, at det ikke er noe kult og finne døde lenker rundt omkring overalt på internett. Selv ender jeg ofte på et forum når jeg søker i Google etter forkjellige ting, og at 50% lenker i en forumtråd viser seg å være død er forferdelig irriterende.

Hva mener du? Burde det vært noen regler på den biten der?
 

Anders

Medlem
Ingen kan jo ha noen garanti over hvor lenge sidene skal vare. I og med at denne garantien ikke kan bli gjort, kan man da heller ikke godta noen lenker...

At en lenke ikke blir "godkjent" før den når en viss alder er jo en ganske dårlig idè på et webforum, hvor faktisk mange har spørsmål rundt nye sider.

Når det kommer til trådene som har blitt startet tar jeg kritikk på reisetråden, men ikke de andre da dette har vært ment som en liten diskusjon om noe morsomt eller interessant. Alle er også lagt inn i kategorien generell snakk og svada hvor kanskje noe lettere stoff passer inn under.

Hvis innleggene er i andre kategorier hvor tråden går slik:

- Hei, jeg lurer på X

- Her er svaret: (lenke til blogg startet for 2 dager siden)

Er jeg helt enig med at det burde bli moderert.

Hvis det er andre klager på min oppførsel setter jeg pris på å få dette som PM, hvis jeg synes du har noe i kommentaren din tar jeg til meg dette.
 
Sist redigert:

Knut

Medlem
Finnes det ikke en sak til dette forumet som fjerner alle døde linker en gang i døgnet eller 1 gang i uken eller no? Mener å huske jeg har sett det ett sted.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
@Anders, ikke ta det med at alle trådene i eksempelet mitt er startet av deg personlig. Det var mest fordi det var deg jeg kunne huske i farten at har startet noen tråder som passet inn som eksempler her. Har overhodet ikke noe med deg og gjøre altså, slik at det bare er sagt. :)

Ok, så det er mest pga at det er svadakategorien ja. Da er jeg litt mer med. Forstår dette med at det ikke er tak der inne. :)
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Det er akkurat på den der jeg ikke er helt enig Bjørn. Her har du et flott eksempel på en tråd som rett og slett ødelegger forumet (dvs, linken i andre innlegg ødelegger forumet, ikke informasjonen fra trådstarter.):

https://www.webforumet.no/forum/aff...etningslinjer-p-ge-moneybank-s-kampanjer.html

Når denne linken ble lagt ut var det en blogg på dette domenet, faktisk en ganske fersk blogg uten veldig mange innlegg. Nå peker hele domenet rett og slett videre til et helt annet sted. Denne linken er overhodet ikke noe nyttig i den tråden lenger nå. Om slike linker blir liggende igjen vil jo stadig flere etterhvert irritere seg over døde linker som faktisk bare ligger og slenger. Det er pga slike ting som det der jeg nevnte dette med at det burde være en viss alder på nettstedene det linkes til. Enormt mange som starter opp et nettsted i dag gir jo opp allerede første tiden fordi det aldri kom millioner av kroner mot kontoen.
 
Topp