Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Facebook begynner med brukernavn i URL

orjan

Medlem
Mulig jeg ikke fikk fram spørsmålet mitt godt nok: Hvis jeg heter Ola Nordmann og naboen min heter det samme; han registrerer ola.nordmann og jeg olanordmann. Hvem av oss vil rangere høyest?
 

orjan

Medlem
Ok, men er det mulig å spørre hva slags andre elementer?
Sett at naboen min og jeg har bilder, bruker navnet i offentlig søkbar profil og i det hele tatt har ganske like profiler: Hva slags andre elementer spiller da inn?

Merk at jeg kun lurer på Facebook-oppføringen i Google, ikke andre nettsteder eller profiler jeg og naboen min måtte ha i forhold til hva som rangerer høyest på navn. Kun Facebook.
 
Men har ikke Facebook dette allerede da?

Kode:
http://nb.facebook.com/p/Chris_Robin_Johansen/535725754

Hvis man ser på bildet fra SERP der så står det jo:
Kode:
http://www.facebook.com/people/Blaise-DiPersia/1319289
Men vil det fungere om man kutter ut nummeret på slutten...
 

Gaasehud

Medlem
Synes dette ser bra ut (på tide). Vil dette funke i forhold til SEO om man er under 18? Nå kan jeg ikke benytte meg av en slik side Robin viser til, det er litt kjedelig...
 

picxx

Well-Known Member
Kanskje litt OT i forhold til tråden, men om man ønsker å rangere på eget navn hvorfor i all verden la facebook få æren av å trone på toppen av SERP's?
 

orjan

Medlem
Takk for svar, alle.
@picxx: Det er et godt poeng. Men vil samtidig at min Facebook-profil skal være før andre med samme navn, selv om første lenke med FB kommer på side 2 i Google.
 
Topp