Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Fasit for føring av regnskap

kongen

kongemedlem
Tenkte jeg skulle starte en post med spørsmål og svar angående regnskapsføring slik at det etterhvert kan lages en guide for webforumets lesere i hvordan føre regnskap, slik at neste års selvangivelse går som en drøm...


1) Kan man føre regnskapet slik som bilde nedenfor viser hvor man legger ved bilag for hver post. F.eks man legger ved et månedsbilag hvor alle sjekkene fra Clickbank er med, et bilag for Tradedoubler hvor utbetalingsrapporten til Tradedoubler er med osv.



2) Inntektene skal vel føres opp uten moms? Momsen skal vel ikke inn på inntektssiden i regnskapet?

3) Hvordan føres moms man betaler når man importerer varer for salg? Hvordan føres moms man betaler på annonsering?

4) Hvis man er kun affiliate fra Clickbank (og ikke selger egne produkter) kan man da lime inn alle sjekkene på et bilag og si seg fornøyd, eller må man lime inn alle transaksjonene.

5) Hvis man er annonsør hos Clickbank og selger egne produkter, må man da lime inn alle transaksjonene i et månedsbilag, eller er det nok å lime inn sjekkene som kommer fra Clickbank i bilaget.

6) Skal det betales moms på produkter solgt fra Clickbank til norske kunder, eller er det Clickbank som er den ansvarlige butikken, og moms skal ikke betales av norske kunder?

Flere spørsmål kommer... fyll gjerne inn egne spørsmål slik at absolutt alle spørsmål folk lurer på kommer med.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Slenger meg på westendman med anbefaling om å hyre inn noen som KAN regnskap HVIS man sliter selv. Forøvrig trenger vi jo ikke å lage noen fasit. For fasiten finnes jo.

Den kalles "bokføringsloven".
 
Topp