Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Felles plattform for alle WP-installasjoner

sKrud

Meget sliten student
Hei

Det har i løpet et par års tid med nettdrift blitt endel nettsteder å holde styr på. De fleste av disse drives med wordpress, kom i dag til å tenkte på at det hadde vært greit å hatt en felles klient for alle disse. Dette vil gjøre det daglige vedlikeholdet mye lettere for meg.

Så spørsmålet er, finnes det en felles platform til å styre mange wp-nettsteder? Om ja, hvilke erfaringer har dere hatt med denne.

Takker for alle svar.
 
Sist redigert av en moderator:

sKrud

Meget sliten student
Ja, det er en av grunnene til at jeg ser for meg at et program som jeg kjører feks. lokalt fra pcen hadde funket best..hvordan den kun henter inn infoen fra de ulike installasjonene..

Tror Tonny og jeg er i ca. samme sitasjon..Er tar mye ekstra tid å logge inn på 7-10 nettsteder per dag, for kun å legge inn en post eller slette/sjekke kommentarer etc..

Ser vi en mulighet for en programutvikling her?? hvem er med? hva kan det evt. koste å utvikle noe slikt?
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Tror det finnes desktop applikasjoner som kan styre wordpress blogger. Syns å huske jeg så noen instillinger for det inne i wordpress, for å tillate slikt.
 

picxx

Well-Known Member
Vet ikke hvor ideelt noe slikt kunne være?
Manage Multiple Blogs Release

Vær obs på at innstikket er litt gammelt, og at det er flere som har hatt problemer med det i "nyere" tid. Men kunne jo være at det kanskje er en kodeguru som hadde hatt tid til å videreutvikle noe over denne lesten?
 
Topp