Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Finansiere en blogg event

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Heisann,

Noen bekjente av meg prøver å dra sammen en liten bloggmingel. Dem er så langt rundt 50 påmeldte for en event i Oslo i sommer. Dem har bare et problem - dem vet ikke hvordan dem skal finansiere det, utenom å ta penger for å komme.

Noen som har noen gode ideer til hvordan dette kan arrangeres og finansieres? Det er snakk om å holde det i sommer, allerede rundt 50 som har meldt sin interesse. Det må helst skje i Oslo. Alle typer bloggere er velkommen.
 
veit ikke hvordan de forskjellige event byråene gjør dette, men kan de ikke være en ide og ha en type "markedshall". Der webhotell leverandører, annonse nettverk o.l har stand som de kan selge inn sine produkter. Og disse leverandørerne betaler en sum for og ha stand.

Ellers må det rett og slett være sponsorer som er med i en info hefte som sendes ut til alle som melder seg på og at sponsorene betaler for en annonse i hefte.
 

picxx

Well-Known Member
Med rundt 50 påmeldte regner jeg med at det også er minst 50 blogger tilgjengelige. De fleste norske bloggere har jo null reklame på sidene sine, så hvorfor ikke lage en banner alle som deltar forplikter seg til å sette opp på bloggen i X lang tid med teksten "bloggmingling 2008 er sponset av: xxxx" og forsøke å få en sponsor til dette.
Det vil jo være snakk om ganske greitt med reklame/markedsføring/branding for den som sier seg villig til å sponse.
 
Topp