Flere blogger på wordpress

En tråd i 'Blogging' startet av Liv Ofsdal, 17 Mai 2016.

 1. Liv Ofsdal

  Liv Ofsdal New Member

  Innlegg:
  4
  Hei!

  Jeg kunne tenke meg å ha flere blogger på et domene. Da mener jeg ikke flere underkategorier, men en helt annen blogg med et annet tema. Ser det er en hav av flere muligheter på wordpress enn på blogspot!
  Er dette mulig å få til, og i tilfelle hvordan?
  Tips mottas med takk!! :)

  Vennlig Hilsen Liv Ofsdal
  som har denne statiske siden på wordpress: http://www.finndinslekt.no/
  og ønsker å få laget en egen blogg med tips til et slektsprogram jeg bruker, som dette jeg har på blogspot: http://livofs.blogspot.no/p/legacy_23.html
   
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.589
 3. Liv Ofsdal

  Liv Ofsdal New Member

  Innlegg:
  4
  Har forstått det slik at jeg må lage et underdomene? Er det mulig å forklare en newbie litt mer detaljert hvordan jeg får det til? :D :D
   
 4. René Munthe Eik Medlem

  Innlegg:
  1.680
  Har du domenet samme plass som webhotellet, eller har du det hos en registrer og peker det til webhotellet?
   
 5. Liv Ofsdal

  Liv Ofsdal New Member

  Innlegg:
  4
  Hei og takk for kjappt svar!

  Jeg har kontakt med en som skal hjelpe meg med å sette det opp :)
  Så da greier jeg meg :)
   
 6. Pong

  Pong Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)

  Innlegg:
  3.228
  Noen tanker rundt kostnaden å ha en blogg.

  Hvis du skal ha minst 1 artikkel (350-450 ord) i uken på bloggen og det tar deg 2 timer å skrive artikkelen, vil det bety 100 timer i året. Med en årslønn på 400k fordelt over 2000 timer vil det si kr. 20000 pr blogg/året.

  Nå er det ikke så nøye med tallene her - de kan du justere på så mye som er fornuftig - men saken er at du har begrenset med tid. Dette er nytt og du har sikkert lyst på flere blogg, men for å holde disse levende må du ha en ide om hvor mye tid du har å bruke på det.

  Jeg hadde en noe lignende situasjon med http://slipset.no som jeg tenkte å skrive noen artikler for. Jeg satt opp en annen side, http://slipsknute.info og skrev en del innlegg der. Det gikk greit i begynnelsen men etterhvert er det veldig vanskelig. Forrige uke skrotet jeg slipsknute.info og la over alle innlegg til slipset.no.
  Basert på den erfaring ville jeg anbefalt å ha all slektsinfo-relatert info på samme domene.
   
 7. Liv Ofsdal

  Liv Ofsdal New Member

  Innlegg:
  4
  Takk for innspill!

  Nå er ikke min intensjon med å blogge å tjene penger på det. Dette er mer ment som hjelp og nytte til de som måtte trenge det :) Noen større ambisjoner enn det har jeg nok ikke tid til :)

  Jeg startet å blogge i 2007 så jeg vet at det er veldig tidkrevende å holde den i live, som vil si å helst legge ut innlegg flere ganger i uka. Men vi får se hva det blir til.

  Jeg har egentlig 2 ulike behov: ett nettsted hvor jeg presenterer mitt enkeltmannsforetak, og et annet som er basert på frivillighet. Disse to behovene vil jeg ha adskilt, så å samle dette under et domene ser jeg ikke som aktuelt.
   
 8. Savage

  Savage New Member

  Innlegg:
  4
  Add-on domain bør fungere for deg.
   

Del denne siden