Frakt fra Kina, tips om norske transportører !!

En tråd i 'Generell business' startet av Ketil_ledsystems, 15 Jun 2018.

 1. Ketil_ledsystems

  Ketil_ledsystems New Member

  Innlegg:
  5
  Hei, søker tips om "gode" norske transportører på flyfrakt fra Kina. Vi driver å importer ulike typer led paneler som vi monterer og selger i Norge, Vi har litt ulik erfaring om hvor effektive de norske private selskapene kan være.
   
 2. Ketil_ledsystems

  Ketil_ledsystems New Member

  Innlegg:
  5
  sant nok, ser hensikten med å ha en lokal leverandør også på frakt. takk for tipset
   
 3. KIA Medlem

  Innlegg:
  331
  Det går an også å ha egen shipping agent i Kina, men det er ikke mye prisforskjell mellom å ha egent shipping agent og å bruke leverandørs agent, hvis din leverandør ikke vil tjene ekstra penger på frakt.
   
 4. Ketil_ledsystems

  Ketil_ledsystems New Member

  Innlegg:
  5
  Ja vi har vurdert dette, siden vi på sikt har planer om ikke bare importer Ledpaneler men også andre produkter fra Kina. Vi har idag en Kinesisk businesspartner som har mulighet å ivareta også den delen av oppgavene.
   
 5. Beorn New Member

  Innlegg:
  21
  Jeg brukte Schenker til all frakt og fortolling. De leverer helt frem på døren om så skal være. Importerer du en del, får du gode avtaler.
   
 6. HPF

  HPF Medlem

  Innlegg:
  206
  Jeg har en agent i Taiwan som ordner med innkjøp og frakt fra Kina. TNT er foretrukket, de tar USD 6.50/kg for flyfrakt >20 kg og ingen ville surprise gebyrer a lâ DHL.
   
 7. Ketil_ledsystems

  Ketil_ledsystems New Member

  Innlegg:
  5
  Takker, skal sjekke ut de nærmere. om du har noe kontrakt info som du ønsker å dele , så send gjerne på ketil@ledsystems.no
   
 8. Ketil_ledsystems

  Ketil_ledsystems New Member

  Innlegg:
  5
  Takker, vi har brukt de internt i Norge, aldri tenkt på at de kan benyttes i utlandet og. Om du har noe kontrakt info som du ønsker å dele , så send gjerne på ketil@ledsystems.no
   

Del denne siden