Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Gjerrige finansannonsører

kongen

kongemedlem
Det er også en stor forskjell hvor folk kan bruke kredittkort i utlandet kontra Norge.

I f.eks USA kan man bruke kredittkort nesten overalt, men i Norge er det begrenset til bensinstasjoner, hotell/flyplasser og nettsalg (og av og til en klesbutikk).

I Norge må man ha kort knyttet opp til bankkonto hvor beløpet trekkes fra kontoen (og kredittdelen ikke brukes) for det meste av transaksjonene i den fysiske verden.

Men selvsagt vil vi ha høyere provisjoner!
 

Tonny Kluften

Administrator
Alt det som sies her forandrer ikke det faktum at banker betaler til sine agenter 500 kr per godkjente søknad fordi de mener det er verdt 500 kr. Saken er at når banken har fått en kunde på kroken er det verdt 500 kr, vi trenger ikke å finne unnskyldninger for at kunden skal være verdt mindre. Det er bare affiliates som oss som får mindre fordi de godtar å få mindre.
 

picxx

Well-Known Member
Hjelper jo lite å sitte her å klage

Du kan nok kanskje trygt konkludere med at de som klager ikke annonserer for produktet, så det å "sitte her å klage" er jo et virkemiddel til å la annonsører få vite at affiliates ikke godtar hva som helst.
"Å gå sammen for å la være å annonsere for produktet" er noe som ikke kommer til å skje.
 

picxx

Well-Known Member
nettopp, fordi vi antakelig er enige om at 200 kroner er bedre enn 0 kroner...

Jo, men kjernen i diskusjonen er at 400 kroner er bedre enn 200 kroner, men all den tid man tar til takke med 200 er det jo innlysende at man ikke får en forandring på det, for finansselskapet synes 200 er mye bedre enn 400 :)
 
Topp