Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Godt betalt salgsjobb

tavikki

New Member
Adbuddy er et mediebyrå som tilbyr bedrifter en "annerledes"måte å markedsføre seg på. Vi selger ikke annonser, men vi kjøper annonseplass som fordeles på våre kunder. Produktet vårt er lettsolgt via telefon eller feltsalg.

Vi velger å la deg jobbe selvstendig så lenge jobben utføres. Vi gir deg som felstselger minimum 1300kr pr gjennomført salg. Regnestykket setter du opp selv. Da vi er ute etter representanter for egne distrikter vil vi legge vekt på å ansette personer som søker via de distriktene de bor.

Vi søker etter selgere som kan selge, vi tilbyr ikke salgsopplæring, men produktopplæring. Høres dette spennende ut mail meg gjerne på tor(snabelnese)adbuddy.no eller ring 91868685
 

tavikki

New Member
Hei.

Svarer dessverre minst mulig på lufta da vi holder kortene tett inntil brystet, de som ønsker ny jobb med gode muligheter bes ta kontakt på epost eller telefon. Vi garanterer lettsolgte produkter, vi er ikke en "betaltforåfåviteinfo" variant, vi er ikke en pyramidescam eller en annen type bløff.

Vi er faktisk er virkelig bedrift som trenger hjelp til å tjene styggmasse penger via gode selgere.
 

tavikki

New Member
Joda, det har du rett i, men selve ideen kan alle kopiere. Vi har vel egentlig bare funnet opp hjulet pånytt i forhold til effektiv markedsføring. Det skal ikke mye til før noen leser tråden å finner egne metoder som da blir en direkte konkurent.

Vi gir ut all info i et intervju, trenger ikke nødvendigvis blottlegge oss på nett. Er du intressert som selger eller vil du bare stille spm for å belyse tråden for andre som lurer? Ser du er ganske effektiv i forumet.

Produktet er alleredet i salg, det er også testet ut med suksess så vi trenger bare selgere som kan fylle opp med kunder.

Markedet for det vi driver med er enormt da stort sett alle bedrifter er lei markedsføring som ikke funker.

Eneste utfordringen vi faktisk har er at folk er så uendelig møkklei selgere, mye takket være nettkataloger som har "drept" markedet. Men en god selger kommer seg fint igjennom dette.
 
Sist redigert:
Topp