Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Google Analytics nede?

picxx

Well-Known Member
Bouncerate er de som klikker seg rett ut av siden etter at de har sett landingssiden (eller den siden de kom inn via), slik jeg har skjønt det.

Ikke noe galt med analytics her.
Kanskje du bare ikke har hatt besøk på siden?
 

Ståle

Medlem
Analytics funker det vettu. Mest sannsynlig så har du ikke koden på siden, eller så er det et eller annet feil med koden din. Har du skiftet theme?

Og som picxx sier, bounce er når noen går ut av ditt nettsted etter å sett bare en side. Eks; 100 personer kommer inn til ditt nettsted. 50 av disse personene trykker enten på en annonse, krysser ut vinduet eller noe annet, og 50 av disse personene, trykker på en av dine interne linker, og ser på enda en side. Du vil da få 50% bounce. I de fleste tilfeller så er lav bounce = bra.
 
Sist redigert:

testdriver

Ha det bra..
Ja, gå på https://www.google.com/analytics/settings/home og trykk 'Edit' til høyre og kontroller koden.

Håper det er ok at jeg låner tråden litt.. Cash index:
Jeg har satt opp mål på en side med affiliatelinker. Selv om affiliatelinkene er lengre, har jeg kun brukt "http:// partners.blalba.com/" som mål, og satt hvert klikk til $1 - det ser ut til å fungere. Noen sider har 0.90-ish på "$ Index" på Content - Top content. Andre sider har 0.10 og lavere.

- Akkurat hvordan skal jeg tolke denne $ Index?

Som eksempel hadde en side i dag:

Pageviews:42 | Unique pageviews:37 | Avg. time on page:00:00:53 | Bounce rate:75.68% | Exits:71.43% | $ Index:$0.6

75% bouncer(!), så det kan vel ikke være 60% som klikker på affiliatelinker?

Til info sier alltid kategorien Goals at eksakt samme antall som antall visits på summery klikket på affiliatelinkene.... Noe feil?
 
Topp