Google Checkout

En tråd i 'Google' startet av Kenneth Dreyer, 11 Apr 2007.

 1. Kenneth Dreyer

  Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Sitter å surfer litt rundt etter betalingsløsninger, og kom til å ta en titt på Google Checkout.

  For oss som selger noe, så er tjenesten gratis å bruke frem til 2008. Dette er jo en flott mulighet til å teste ut nye ting. Spørsmålet mitt er bare..:

  Er Norge klar for Google Checkout betaling enda?

  Jeg har selvfølgelig ikke tenkt å basere meg på Checkout alene, men om tjenesten lever opp til andre Google produkter så vil den være av høy kvalitet, og jeg ser ikke bort ifra at jeg kunne bruke den som hovedbetalingsmetode i fremtiden om nordmenn skulle finne interessen for denne tjenesten.

  Den kan etter hva jeg forstår også integreres mot Adwords (Korrekt meg om dette er feil), noe som er kjekt. Slik det er nå må jeg tjene pengene, overføre dem til VISA'en min, for også bruke dem på adwords. Det forsvinner alltid noe til prosenter og gebyrer da, så i det lange løpet taper jeg mye penger (og tid) på dette.

  Jeg tror også dette vil øke mulighetene for statestikk og kontroll for de som flittig bruker adwords. Du kan jo mye enklere regne ut ROI da.
   
 2. Knut

  Knut Medlem

  Innlegg:
  747
  Er ikke dette bare for USA foreløpig?
   
 3. Kenneth Dreyer

  Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Jeg vet ikke jeg! Har ikke begynt å teste det enda! Tenkte å høre om det var noe særlig utbredt blant norske brukere enda..

  Edit: Etter litt research tror jeg det bare er USA som får tatt betalt gjennom Checkout! Da endrer jeg på spørsmålet mitt:

  Tror dere Google Checkout kommer til å bli en populær betalingstjeneste i Norge?
   
 4. Knut

  Knut Medlem

  Innlegg:
  747
  Alle ting google kommer blir ofte noe "alle" skal ha, så ja, om det kommer så tror jeg det blir pop. Ihvertfall en stund. Spesielt om det kan bli ett alternativ til PP
   
 5. Yngve Larsen

  Yngve Larsen E-commerce ekspert

  Innlegg:
  635
  Google checkout åpner i UK.. Håper de snart åpner i Norge

   
 6. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.961
  Det vil ikke bli en vanlig betalingsmåte før de dekker hele verden desverre. Webmastere som kunne ha implementert dem sitter rundt omkring overalt i verden og gidder ikke å bruke noe som ikke funker i landet deres.
  Vi er prisgitt dyre Paypal enn så lenge.
   

Del denne siden