Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Google straffer pop ups på mobil fra 10.01.2017

Stoppet

Banned
Kanskje lurt å sjekke hvordan sidene oppfører seg på mobilen før 10.01.2017. For da begynner google å ta enda større hensyn til brukervennlighet på mobile platformer. Pop ups og andre elementer som tar for stor plass og skjuler relevant innhold kan nå bli straffet.
 

xdex

Medlem
Litt off-topic, men har også hørt at de nå vil straffe nettbutikker som ikke har SSL på hele shoppen. Det er mange som har SSL kun i checkout, og disse vil altså tape posisjonering...

Slik har det vært en god stund allerede. At SSL sider får bedre score (totalsum) kontra nettsider som ikke har dette, og som derfor kan ha utfall i forhold til ranking.

Det finnes flere artikler rundt dette, men kan slenge inn denne (som kom allerede i 2014) https://www.aubergine262.com/evidence-proves-google-prefers-https-non-ssl-sites/ (du finner også endel info om dette på google sin egen dev blogg)

Så for å korrigere litt, gjelder det ikke bare nettbutikker. SSL er så billig i dag, at man nesten må ha en god grunn for å ikke bruke det (hvis du tar ranking, sikkerhet etc seriøst). Finnes til og med gratis alternativer (på godt og vondt).
 

KIA

Medlem
Ja, den er greit. men jeg ser mange teknisk sett dårlige sider med høy rangering i søkeresultater av Google både på desktop og mobil. Hvis du tester dem i Google sin PageSpeed Insights, får mest av dem poenger under 50%.
 
Topp