HeiHei

En tråd i 'Introduksjon' startet av peterandrej, 19 Jan 2007.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. peterandrej pensjonert moderator

  Innlegg:
  2.568
  Først og fremst må jeg få takke Kenneth for jobben han har gjort med dette forumet. Håper på gjensidig nytte for alle brukere.

  Om meg selv:
  Jeg er 25 år gammel, heter Peter Andre Jensen og bor i Tromsø. Studerer Språk og Litteratur, med hovedvekt på Lingvistikk. Høres veldig kjedelig ut, og det er det sikkert også.

  Driver bloggen Peterandrej.com, som jeg tjener en pen slant i måneden på, hovedsaklig gjennom Google Adsense, men også litt gjennom "egensolgte" annonser. Med pen slant mener jeg omtrent det samme som studenter tjener på en normal deltids-jobb. Sånn ca 3-4000 i måneden. Er forsåvidt ikke helt misfornøyd med dette, da jeg vet at inntekter fra nettsider kan ta en hel del tid å bygge opp. Bloggen er under et år gammel.

  Jeg synes også det er moro å designe greier for bloggere og sånt. Lagde faktisk en side for en kis, men som dessverre aldri betalte. Sånn er det vel; man lærer på den harde måten. Dette med design for (betalende) kunder har jeg ikke helt kommet igang med ennå, men håper å få det oppe å gå i løpet av våren. Har kjøpt domenet Enkleoggreienettsider.no, som skal være "firma-siden". Håper å få litt hjelp eller innspill om dette prosjektet her på forumet, skal poste en egen tråd om emnet.

  Igjen, takk til Kenneth og de andre som hjalp til med å få forumet opp! Jeg tror vi skal få stor nytte av dette.
   
 2. Rismoen Medlem

  Innlegg:
  926
  Velkommen! ;)
   
 3. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
  7 år gammel tråd ;)
   
 4. Rismoen Medlem

  Innlegg:
  926
 5. Rismoen Medlem

  Innlegg:
  926
  Edit: er fult klar over det
   
 6. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
 7. Rismoen Medlem

  Innlegg:
  926
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden