Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hjelp Webforumet med et nytt design

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Lyst til å bidra til at Webforumet får et nytt design?
Da har du sjansen til å bidra uten å kunne noen verdens ting om det. WF er med i en konkurranse hvor man kan vinne et gratis design, av et meget proffesjonelt firma. Alt man må gjøre, er å få mest stemmer. Gi oss din stemme, og du har bidratt til noe stort om vi vinner.

TRYKK HER FOR Å HJELPE!

- Man kan stemme en gang i døgnet.
- Man kan legge ut koden for å stemme på siden sin eller spre den til andre man kjenner.

Legg inn denne koden på siden din:

Kode:
<a href="http://www.lifeblue.com/web_design_contest/voteNow.html?id=1669"><img src="http://www.lifeblue.com/web_design_contest/contestant/1669.jpg" alt="Web Design Contest Vote" border="0" /></a><div style="text-align:center; padding-top:3px; width:85px;"><a href="http://www.lifeblue.com/">Web Design</a></div>

eller denne lenken:

Kode:
<a href="http://www.lifeblue.com/web_design_contest/voteNow.html?id=1669" rel="nofollow">Hjelp Webforumet med nytt Webdesign!</a>

På forhånd takk!
 
Sist redigert:

Msites Ltd

Livsnyter
Har dere glemt?

Hei-har dere glemt å stemme for webforumet.....hjelp Kenneth litt nå - er jo så nær toppen! Med litt aktiv innsats hver dag så kan vi klare å ta denne til toppen! Blir jo litt oss alle sin fortjeneste.....og så dukket konkurranseinstinktet mitt opp.....hehe
 

picxx

Well-Known Member
- Man kan stemme en gang i døgnet.

Så..det betyr at jeg kan legge inn siden i linkdumperen og kjøre den gjennom litt over 100 proxyer?....eller bør man ikke gjøre det?
 

sKrud

Meget sliten student
Har stemt endel ganger nå... Trur ikke det er noe sjekk trekk å kjøre noe hitbot på denne nei.. , men webforumet ligger helt nede på en 16 plass nå..så her er det bare å stemme i vei..er jo ikke som at det kreves så mange stemmer for å nå toppen her..

-morten
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Dere må gjerne hjelpe til ;)

Når konkurransen nærmer seg slutt tenkte jeg å redirecte noen tusen brukere fra andre sider jeg har! Må bare se ann hvordan det utarter seg! Liten vits om en eller annen amerikansk jævel kommer og får 10 000 stemmer daglig..
 

picxx

Well-Known Member
Så, nå burde det vel ikke ta så lang tid før man kommer seg opp på førsteplassen. :D
 

picxx

Well-Known Member
9.de plass nå... går så det suser dette :D
 

Niclas

New Member
2. nå når jeg har gitt min daglige stemme, fortsett å poste i denne tråden så dukker den stadig opp i lest siden sist, fort gjort å glemme ellers.
 

picxx

Well-Known Member
Tror jammen denne review back siden bruker samme system som meg jeg gitt ;)
Kanskje samme eier som de som kjører konkurransen :D

Vel, er en god stund igjen til 08.08 og jeg har da nok med trafikk jeg kan pøse på med jeg :D
 
Topp