Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hva er hele urlen til wordpress feed ? HJELP!

Andersen

Member
Hei jeg har ett spørsmål..jeg trenger hele urlen med index navn for wordpress feed.

Eks, jeg har nettstedet Foto artikler , artikler og infomasjon innen foto og fotografering som har wordpress feed Foto artikler , artikler og infomasjon innen foto og fotografering men skulle visst hele urlen, feks http://www.fotoartikler.no/feed/index.xml ?

HAr prøvd litt forskjellig som http://www.fotoartikler.no/feed/index.xml , http://www.fotoartikler.no/feed/index.rdf men ingen av dem fungerer. Og man kan ikke sjekke dette i ftp heller for det er noe som wordpress bare genererer...

noen som har peiling ?
 

Andersen

Member
Ah okei så man må bruke de ja.. vet du om det er mulig å få tak i .rss eller .xml sider , eller må man bruke .php sidene ? Er litt viktig at jeg hadde .rss eller .xml , pga ett gjenkjenningsprogram som kun gjenkjenner det som rss eller xml om det har slike endings :/
 

Keanu

Geek
Etter hva jeg vet, så tar wordpress å lager feeds "on demand", så derfor har de .php-endelse. (Det blir altså ikke lagret en xml-feed)
Selv om de har .php-endelse er de altså xml-dokumenter av forskjellige slag. Jeg hadde trodd at de fleste script og programmer i dag aksepterer alle endelser, forutsatt at de har riktig syntax.
Hvilket program er det som krever xml/rss/rdf-endelse?
 
Topp