Hva er minhost.no som det reklameres for på Webforumet?

En tråd i 'Ris og ros til WF' startet av Stoppet, 5 Jan 2018.

 1. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Noen som han fortelle meg litt om hva minhost.no er for noe?

  Det er vel gode greier siden det er en fast annonse lagt inn på forumet, og ikke en tilfeldig adsense annonse?

  Det de skriver på nettsiden høres jo helt utrolig bra ut til barre 99,- kroner, og så får vi 50% rabatt?

  "For 99,- måneden får du 100 GB webplass på SSD-disker, opptil 50 domener med støtte for https, samt ekstern backup!"

  Som sagt, mulig jeg er litt kritisk nå....


  forum bilde.jpg web 2.jpg
   
 2. Marius_J

  Marius_J Certified Ethical Hacker

  Innlegg:
  521
 3. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Så det å velge han i forhold til samme serverytelse som tilbys fra andre som Syse, ProIsp, Hostgator, OneCom og så videre er sikkert og bra? Man kan basere sin business på en slik tilbydyder? Til tross for at nettsidene ikke ser ut til å være prioritert særlig? Jeg bare spør for jeg ville aldri ha brukt denne leverandøren om jeg tilfeldigvis søkte rundt på nett. Men når det står på Webforumet som en slags partner så er det litt mer trygt ville jeg tenkt. Er det?
   
 4. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.558
  Jeg lurer nå heller på hvorfor en "annonse" i dine øyne blir en "partner"? Ville du sagt det samme om de "lugubre" annonsørene som tidligere preget f.eks. Dagbladet?
   
 5. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Når man har en slik fremtredende annonseplass som står der fast så er det vel nærmest som en «godkjent» annonsør å regne? Eller ville man godtatt hva som helst der? Og man får rabatt med forumet som referanse?

  Bare lurer. Tenker litt på hva brukere av forumet identifiserer autoriteten til forumet med. Men igjen, mulig jeg er litt paranoid eller i overkant kritisk.
   
 6. Pong

  Pong Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)

  Innlegg:
  3.459
  Jeg bestilte for et prosjekt serverplass fra ham og har fått personlig velkomstepost og oppfølging.
  Så mine erfaringer med Asle er positive; jeg tror han vet hva han holder på med.
   
 7. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.970
  Rene, jeg "godkjenner" vanligvis ikke annonsører, men kan gjerne gjøre det i dette tilfellet :)

  Jeg har testet minhost.no, kjøpte en pakke der rett etter at annonseringen startet her på WF, for å teste det. Det er veldig bra rett og slett, jeg kunne gjerne brukt den hostingen istedenfor både Syse og ProIsp. Alt er på stell og det er ingen nykommer i bransjen. Designet på nettsiden er ikke spesielt bra, men det har ikke noe med kvaliteten på tjenesten deres å gjøre, for den er bra.
   
 8. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Det høres bra ut :)
   
 9. asleo Member

  Innlegg:
  41
  Jeg ble kontaktet av en person som spurte om jeg kunne poste et svar til denne forumtråden. Jeg er noe usikker på hvilke spørsmål man ønsker svar på, fordi tråden ser ut til å være litt generell og relatert til annonsen.

  Det stemmer at vi leier maskinvaren hos ServeTheWorld, som Marius_J har nevnt ovenfor. Men det er ikke noen VPS-er, ei heller er det noen servere som finnes på nettsidene til STW.

  Vi forhandler oss frem til egne avtaler om maskinvare hos STW, vi drifter serverene selv, og har remote hands via IPMI. STW har ikke tilgang til å gjøre noe på våre servere.

  Vi er en liten webhost som ble lansert våren 2009. Infrastrukturen vår består av 4 dedikerte servere plassert i Oslo og 2 virtuelle servere til DNS plassert i Frankfurt og Amsterdam, slik at vi har 3 navnetjenere fordelt over 3 forskjellige land (Oslo, Frankfurt og Amsterdam).

  I Oslo har vi to dedikerte servere som webhotell til kundene plasseres på, dette er ekstremt overdimensjonerte servere i forhold til kundemassen på dem, begge er Supermicro, den ene prosessoren er dual octa-core (2 x E5-2620 v4, 16 fysiske kjerner) og den andre er dual hexa-core (2 x E5-2620 v3, 12 fysiske kjerner), det er 128 GB ECC RAM på hver av serverene. Begge serverene kjører hver med 4 x 960 GB Samsung SM863 enterprise SSD-disker i hardware raid 10. Nettverket til hver av serverene er koblet til med 2 NIC x 1000 Mbps Full Duplex (NIC 2 brukes mot backup-serveren).

  Backup-serveren er også en dedikert server, og vi tilbyr backup av alle webhotell inkludert i prisen, vi kjører ny backup hver natt, og tar til enhver tid vare på backup 48 dager bakover. Den fjerde dedikerte serveren hoster kun våre egne nettsider, kundesystem/fakturering, samt den tredje navnetjeneren.

  For mer informasjon om vårt oppsett, se gjerne oversikten over webhotell på https://minhost.no/webhotell/ samt bloggkategorien https://minhost.no/blogg/
   
 10. barentshavet Active Member

  Innlegg:
  419
  Det virker som dere har peiling på hva dere driver med. Bra :)
   
 11. Mats Danielsen

  Mats Danielsen Medlem

  Innlegg:
  24
  Er det noen som har testet de? Jeg må si at det virker for godt ut til å være sant....
   
 12. Bjørnar Gründer

  Innlegg:
  1.941
  Jeg bruker dem, og er imponert. Og det skal mye til før jeg blir. Vært kunde i ca 6mnd nå.
   
 13. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  663
  Byttet nettopp til dem selv, på grunn av prisen.

  Veldig imponert over kundeservice, pris og hvor raskt sidene laster - og jeg er ganske kresen, vant til den supre kundeservicen hos Servebolt og Syse fra før.

  Terningkast 6!
   
 14. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.970
  Godt å høre. Jeg er fortsatt veldig fornøyd med dem, ikke noe å sette fingeren på der i gården, og det er vel første gang på 15 år jeg ikke hatt noe å utsette på en webhost :D
   
 15. Grunder82 Medlem

  Innlegg:
  156
  Prøver dem jeg og like greit etter å ha sett tilbakemeldinger her
   

Del denne siden