Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hva med noen retningslinjer for jobbutlysning?

Synes at en del av annonsene for jobber som lyses ut her inneholder fryktelig lite informasjon. Hva med å legge ut noen retningslinjer for hva en slik annonse bør inneholde?

Vi [uten at vi ønsker å komme nærmere inn på hvem "vi" egentlig er] er på jakt etter noen som kan [insert absolutt alt man må kunne for å lage nettsider] til et spennende prosjekt [som vi selvsagt ikke vil dele noen form for informasjon om, heller ikke hva dine arbeidsoppgaver egentlig skal være]. Du lønnes basert på hva vi etterhvert kommer fram til at prosjektet er verdt [så lenge det ikke er mer enn 400 kroner]. Har du spørsmål, send dem på mail [jeg har jo registrert meg bare for å skrive denne tråden, så jeg kan ikke forventes å faktisk gidde å følge med her, dessuten vil vi jo ikke brette ut informasjon om prosjektet i denne tråden] ***@hotmail.com [eget domenenavn er for pingler].

Hva med å kreve et minimum av informasjon i slike annonser, slik at man i det minste kan få en slags oversikt over hva jobben egentlig går ut på («krever kunnskap innen PHP» kan bety alt fra å sette opp en Wordpress-blogg til å kode en ny Facebook, så den er ikke god nok) og hvorvidt man kan forvente at kunden faktisk er villige til å betale det jobben er verdt?
 

picxx

Well-Known Member
(«krever kunnskap innen PHP» kan bety alt fra å sette opp en Wordpress-blogg til å kode en ny Facebook, så den er ikke god nok) og hvorvidt man kan forvente at kunden faktisk er villige til å betale det jobben er verdt?

Er ikke sikker på om jeg landet på den annonsen du har i tankene, men det står jo også dette:

Oppdragstakeren vil motta fast lønn for arbeidet per side, basert på en totalvurdering av arbeidsmengden som kreves for de endelige løsningene vi kommer frem til.

Info får man da sikkert om man tar kontakt med vedkommende på mail, og nei, det er ikke uvanlig at "førstekontakt's" mail er en hotmail, gmail eller yahoo adresse.
Man vil sjeldent at egen firmamail skal bli crawlet av spammere på et eller annet forumet.
 

Tonny Kluften

Administrator
olafmoriarty har et godt poeng. Det er mye som er veldig hemmelig på web. Se bare på oss web mastere hvordan vi ikke ønsker å snakke om det vi holder på med fordi vi er redde for at andre skal ta ideene. Det samme gjelder nok de som lyser ut jobber. De vil ikke ha noe snoking. Jeg repekterer det selv om jeg ikke liker det særlig godt.
 
Sist redigert:

Thomas Pedersen

Pornogründer
Synes det må være helt greit å utlyse en stilling på den måten. De som er på jakt etter arbeid, og har litt kunnskap innen det som var etterspurt, kan bruke 1 min på å ta kontakt for mer info.

I et åpent forum som dette, som i tillegg blir mye indexert i google, er det forståelig at folk ikke vil utgi for mye informasjon om hva det dreier seg om. Spesielt når det gjelder nye nettprosjekter.

Er vel få av de registrerte her som bretter ut om alt de holder på med.
 
Topp