Hva med noen retningslinjer for jobbutlysning?

En tråd i 'Ris og ros til WF' startet av olafmoriarty, 25 Feb 2010.

 1. olafmoriarty

  olafmoriarty Medlem

  Innlegg:
  751
  Synes at en del av annonsene for jobber som lyses ut her inneholder fryktelig lite informasjon. Hva med å legge ut noen retningslinjer for hva en slik annonse bør inneholde?

  Hva med å kreve et minimum av informasjon i slike annonser, slik at man i det minste kan få en slags oversikt over hva jobben egentlig går ut på («krever kunnskap innen PHP» kan bety alt fra å sette opp en Wordpress-blogg til å kode en ny Facebook, så den er ikke god nok) og hvorvidt man kan forvente at kunden faktisk er villige til å betale det jobben er verdt?
   
 2. Anders

  Anders Medlem

  Innlegg:
  496
  Er forholdsvis enig med deg. Leste dette innlegget selv og var på nippet til å skrive en stygg kommentar.
   
 3. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Er ikke sikker på om jeg landet på den annonsen du har i tankene, men det står jo også dette:

  Info får man da sikkert om man tar kontakt med vedkommende på mail, og nei, det er ikke uvanlig at "førstekontakt's" mail er en hotmail, gmail eller yahoo adresse.
  Man vil sjeldent at egen firmamail skal bli crawlet av spammere på et eller annet forumet.
   
 4. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.943
  olafmoriarty har et godt poeng. Det er mye som er veldig hemmelig på web. Se bare på oss web mastere hvordan vi ikke ønsker å snakke om det vi holder på med fordi vi er redde for at andre skal ta ideene. Det samme gjelder nok de som lyser ut jobber. De vil ikke ha noe snoking. Jeg repekterer det selv om jeg ikke liker det særlig godt.
   
  Sist redigert: 25 Feb 2010
 5. Thomas Pedersen

  Thomas Pedersen Pornogründer

  Innlegg:
  632
  Synes det må være helt greit å utlyse en stilling på den måten. De som er på jakt etter arbeid, og har litt kunnskap innen det som var etterspurt, kan bruke 1 min på å ta kontakt for mer info.

  I et åpent forum som dette, som i tillegg blir mye indexert i google, er det forståelig at folk ikke vil utgi for mye informasjon om hva det dreier seg om. Spesielt når det gjelder nye nettprosjekter.

  Er vel få av de registrerte her som bretter ut om alt de holder på med.
   

Del denne siden