Hvilken mailklient bruker du?

En tråd i 'Produkter og verktøy' startet av Dag Frogner, 11 Feb 2011.

 1. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Jeg har et backup-program på pc`en som bl.a tar backup av mailene mine, men jeg liker uansett tanken på å ha mest mulig nettbasert.

  Skal sjekke ut Google Apps i helga.

  Takk for tips! :)
   
 2. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Prøvde å bestille Apps nå. Bestillingen ble kansellert stod det i nettleseren, og at ikke pengene blir trukket, men har fått mail om at bestillingen er gjennomført.
   
 3. hansson

  hansson Langveisfarende

  Innlegg:
  2.305
  Hva skal du med betalversjonen av Apps? Du greier deg fint med gratisversjonen. Du greier deg faktisk helt perfekt med privatversjonen av Gmail, den har mer funksjonalitet enn apps-versjonen!
   
 4. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Robin skrev dette:

  Du kan bruke hvilke konto du ønsker, men det enkleste er kanskje bare å bruke Google Apps for ditt domene? Så kan du også importere og sende mail fra andre kontoer og domener om du ønsker.

  Med andre ord trodde jeg da at man måtte ha dette for å importere og sende mail fra andre kontoer, noe som er en selvfølge for at jeg skal bruke det.
   
 5. kspoosh

  kspoosh Sjømann, morgenfugl, nerd

  Innlegg:
  130
  Hei,

  Siden jeg sverger til mac har jeg Mail som kobler seg på en MobileMe konto hos Apple. Det funker som krutt i sild. Fordelen er at telefon, macen og nettskyen er synket hele veien. Bonus at den også synker kontakter, kalender, bokmerker i safari etc. =)
   
 6. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
 7. agrimsrud Medlem

  Innlegg:
  117
  Windows Live Mail (som du bruker nå?!) funker jo bra med hotmail, Gmail og egenhostet POP/SMTP. Og fordelen er jo at (ihvertfall webbaserte mails som hotmail og gmail blir liggende på server som backup).
   
 8. hansson

  hansson Langveisfarende

  Innlegg:
  2.305
  Du kan sende og motta mail fra så mange domener du vil ved hjelp av privatversjonen av Gmail. Du trenger ikke å bruke Google Apps, det er bare en tungvint løsning som gir deg færre goodies inne i gmail (huskeliste, labs-funksjoner... osv.).
   
 9. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Så den koster 300kr og gir meg færre muligheter kontra Gmail som er gratis?!
   
 10. Robin Johansen

  Robin Johansen Medlem

  Innlegg:
  387
  Om man bruker Apps eller vanlig Gmail har lite å si. Man har Labs også når man bruker Apps, inkludert huskeliste osv. Men man må aktivere Labs selv bare.

  Fordelen er at det kanskje er noe lettere å sette opp fremfor å måtte opprette en ny gmail-adresse osv? Bruker i alle fall Google Apps selv og i forhold til f.eks vanlig Gmail skiller det seg jo ikke mye, men man har mulig til å dele med andre på samme domene (docs og kalender) som jeg bruker en del.
   
 11. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  hæ? google apps for domains koster da ikke noe? eller har de begynt å ta betalt nå i det siste? husker at man kunne betale hvis man skulle ha fler enn 50 brukere på et domene osv, men...

  fordelen med å bruke google apps for domains kommer jo egentlig ikke hvis man bare er én, men er man en litt større organisasjon, da er det veldig kjekt.

  Men selv når man bare er deg selv, så er det en stor fordel, kanskje ekstra stor når du er liten: Du har en BÅNN solid mailserver, med stabilitet som sannsynligvis ingen andre kan matche. Selv om webhotellet ditt av en eller annen grunn skulle være nede litt, (f.ex. som når domeneshop var nede en dag eller så i høst pga strømbrudd) så er mailen din oppe. Bytter du webhotell/server? Mailen din er oppe. Osv.
   
  Sist redigert: 13 Feb 2011
 12. hansson

  hansson Langveisfarende

  Innlegg:
  2.305
  Apps har begynt å skjule gratisversjonen sin litt mer, så det kan se ut som om du må betale. Enig med Atomet i at fordelen er at du kan kjøre mailen din via google-serverne slik at den rutes helt utenom den norske hosten din, det er garantert bedre oppetid hos Apps enn hos det lille hostingselskapet. Bortsett fra det er det flerbruker-greia som er den store forskjellen fra privat gmail til apps. Var ikke klar over at labs nå er kommet til Apps, det var det ikke for litt siden.
   
 13. HPF

  HPF Medlem

  Innlegg:
  206
 14. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  @hansson: tror faktisk google vil ha bedre oppetid enn selv veldig store hoster... Men egentlig tenkte jeg vel så mye på at når man er liten, så er det også mye større sjanse for at man kommer til å bytte webhotell oftere enn når man er større, og jo mer jo ferskere man er. Bruker man google som mailserver da, så slipper man noe som helst nedetid for mail i forbindelse med bytting av webhotell, mailkontoen din vil fremdeles være akkurat som før, med all mail på serveren, osv. Bruker man derimot gmail med import fra "din egen" mailserver, så må kontoen settes opp på nytt, man vil få noe nedetid, osv.
   
 15. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Sliter litt med å få nye eposter på min @online.no-adresse i Gmail.

  Jeg har i dag følgende adresse hos telenor: dagfrogn AT online.no. Dette er hovedadressen, men for å gjøre det litt enklere for de som skal sende meg epost, har jeg laget et alias som heter dagfrogner AT online.no. All posten som går til denne adressen havner hos dagfrogn AT online.no så når jeg f.eks setter opp Gmail er det denne info`en jeg plotter inn når jeg legger inn brukernavn, pop-server osv.

  I Gmail har jeg satt opp to filter, ett til dagfrogn og ett til dagfrogner som begge legger eposten under etiketten dagfrogner AT online.no

  Har prøvd å sende noen eposter til begge @online.no-adressene, men ingen av de kommer frem. :(
   

Del denne siden