Hvorfor har ikke blivakker.no og komplett.no hurtigkasse?

En tråd i 'Nettbutikk' startet av trulte, 1 Mar 2013.

 1. trulte Medlem

  Innlegg:
  14
  Hei

  Noen som vet eller har noen gode teorier på hvorfor komplett.no eller blivakker.no ikke har hurtigkasser for enkel utsjekk?
   
  Sist redigert: 1 Mar 2013
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.862
  Det er fordi de tjener mer penger på ikke å ha det. komplett.no tester og tester og tester for å finne ut hvordan tjene mest på kundene, hvis de hadde tjent på å ha hurtigkasse ville de hatt det.
   
 3. AnneB

  AnneB Medlem

  Innlegg:
  81
  Og hvorfor sier så mange da at hurtigkasse gir økt omsetning ?? Er det kun et salgsargument tatt ut av løse luften fra de som selger hurtigkasser?
   
 4. JoachimO

  JoachimO Medlem

  Innlegg:
  438
  En av tingene Komplett tjener på ved å kreve registrering er innhenting av epostadressen din, og dermed gjentatte salg når de jevnlig sender ut tilbudsmail/nyhetsbrev.
   
 5. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Kommer vel kanskje litt an på hva man selger også - er det ting som er veldig preget av impulskjøp kan kanskje hurtigkasse være noe, men vil vel egentlig også da tro at det ville være smart å få folk til å registrere eposten sin - noe som jo ikke burde være et problem med hurtigkasse heller.
   
 6. NilsF Medlem

  Innlegg:
  308
  Kanskje litt "off topic", men komplett.no anser jeg for å være komplette idioter, dette da det ikke er mulig å melde seg av nyhetsbrev fra komplett.no med ett eller to klikk. Komplett.no synes ikke å forstå at et domene og en e-postadresse kan bytte eier.

  La oss si at du registrerte et ledig domene og at du gjerne vil benytte den generelle e-postadressen post@mittdomene.no. Så viser det seg at en tidligere eier av domenet har benyttet den samme adressen, noe som fremkommer ved at du får tilsendt nyhetsbrev til den tidligere eieren fra komplett.no. Du vil melde adressen av nyhetsbrevet og leter etter tekst "Avmelding", "Utmelding", "Avregistrering" eller lignende, men finner i stedet følgende tekst:

  "For å melde deg av listen velg E-postadresse, passord og tilbudsmail på Min side."

  Du må altså logge deg inn på "Min side" for å melde deg av nyhetsbrevet. Men du har jo ikke tilgang til "Min side" da det ikke er din side, men den forrige eierens "Min side". For å få tilgang til siden, kan du be om å få passord tillsendt på nytt, til det som nå er din e-postadresse, for så å logge deg inn på en annens konto hos komplett.no for å melde deg av nyhetsbrevet. Det blir feil, blant annet fordi innlogging kan gi deg uberettiget tilgang til annen informasjon om den forrige eieren i kompletts database.

  Løsningen blir i stedet å blokkere utsendelser fra komplett.no som spam. Det samme gjelder utsendelser fra flere andre virksomheter i komplett idiot-konsernet, som heller ikke forstår viktigheten av å kunne melde seg av (eller på) nyhetsbrev med et par klikk.
   
 7. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.862
  Igjen, de gjør ting på den måten de tjener mest penger, for dem er ikke det idioti.
   

Del denne siden