inmeta søker etter Løsningsarkitekt og M-365 utvikler i Oslo

En tråd i 'Jobbutlysning' startet av btbsilent, 16 Des 2020.

 1. btbsilent Member

  Innlegg:
  57
  • Kunne du tenke deg å jobbe med prosjekter med meningsfulle samfunnsoppdrag hos Norges største aktører i offentlig sektor eller vil du jobbe med spennende prosjekter I privat sektor?
  • Har du erfaring med løsninger for samhandling, som Office365, Sharepoint On-Prem og Hybrid?
  Avdelingen Solutions vokser og ser nå etter en dreven løsningsarkitekt som kunne tenke seg å bli en del av vårt sterke faglige og sosiale miljø! Selv om Korona har ført til at vi må være mer kreative når det kommer til fagkvelder og det sosiale, har vi klart å ivareta vårt fine miljø. Hos oss får du mulighet til å ta del i spennende prosjekter som gir stor verdi for kunden og deres medarbeidere. Inmeta Solutions har dyktige konsulenter som kan bistå i alle faser av et prosjekt, fra planlegging, utvikling til implementering av digitale løsninger for virksomhetsstyring, samhandling og kommunikasjon. Vår spisskompetanse innenfor digital samhandling er løsningsarkitektur, systemutvikling, integrasjoner, utvikling av chatboter, prosjektledelse, endringsledelse og brukeradopsjon.

  Hos oss vil du jobbe med følgende teknologi:
  • Utvikling av løsninger med verktøy som .Net/C#, JavaScript, React, Typescript og jobbe med Application Lifecycle management med oppgavestyring, kildekodekontroll og automatisk bygg og deploy.
  • Løsningsdesign og arkitektur av Office 365 og SharePoint løsninger på Microsoft integrasjonsplattformer

  Ønskede kvalifikasjoner:
  • Du må ha gode norsk kunnskaper, minimum B2-nivå
  • Minimum 3 års erfaring som Fullstack-utvikler
  • Ønske om å bli bedre innen skyteknologi
  Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/303c145871ba
   

Del denne siden