Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Interessert i nye forretningsideer?

Peter Barbulla

New Member
Min bok, GründerBibelen -Det Norske Skaperverket- kom like før jul 2016 i 3. opplag. 564 sider, 329 nye forretningsideer, mer enn 250 illustrasjoner, kr. 579,- + porto 85,-

Nå også som e-bok. Format ePUB, 330 forretningsideer, 811 sider. Intro-tilbud 249,- frem til 1. mai 2017.
Billigere blir det ikke. Nye forretningsideer for under 1,- kroner per stykk
kan lastes ned her:
https://ebok.no/ebok/gruenderbibelen-det-norske-skaperverket-_peter-barbulla/

Mer info finnes her: www.grunderbibelen.com Her ligger også over 50 gratis "rå-ideer" til inspirasjon og selv-utvikling.
Vil du diskutere noe angående din, eller generelle forretningsideer, er du hjertelig velkommen her på denne diskusjonstråden.
 

Stoppet

Banned
Ser at boken har eksistert en stun. Har du noen oversikt over hvor mange som har komt i gang med noen av prosjektene, og hvordan det har gått med dem?
 

Peter Barbulla

New Member
Nei, det vet vi dessverre ingenting om, men mange bestillinger, tror vi, kan vi tilbakeføre til "fra munn til munn reklame" siden vi ikke har noen omfattende reklameopplegg. Vi er bare et lite nisjeforlag og konsentrerer oss mest om å drive frem den kreative prosessen. Det kommer i snitt én ny idé hver eneste uke, og det å bearbeide disse, tar det meste av tiden. Bare siden Jul har det kommet 19 nye ideer, disse blir med i neste opplag. Jeg er selv mentor for en VG-skole som vil realisere noen av ideene, så noe må det da være som folk finner i boken. Alle som erverver boken, kan fritt realisere alle ideer. All anerkjennelse vi får, er bekreftelse nok for at boken blir brukt til det den er tenkt som.
 
Topp