Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Julekampanje for annonsering i Bitnett-nettverket

Bitnett

Medlem
Ønsker du å promotere ditt produkt, firma eller nettsted så anbefaler jeg å ta en nærmere titt på vår julekampanje i Bitnett.

Bitnett er et nettverket under utvikling, og dagens deltagere er Teknonytt, Betamagasinet og Bitnett.no - disse nettstedene har mellom 80,000 og 100,000 sidevisninger i mnd per dags dato. Alle annonser vises på tvers av hele nettverket. I løpet av de siste 30 dagene så har nettverket hatt 82,000 visninger, men da har vi kun statestikk for de siste 12 dagene i Bitnett.no.

Skulle det være ønskelig så viser vi selvfølgelig statestikk til kunder før kjøp av annonser.

Prisene vi opererer med nå er 1000 kroner for en annonseplass ut året, , eller 600 kroner ut November. Det er samme pris på alle annonseformater så det lønner seg å være raskt ute for å kapre de beste plassene her. For å få en oversikt over våre annonserformater så anbefaler jeg å ta en titt på denne siden.

Her får man utrolig mange visninger i forhold til prisen, og det er nesten et ran når det gjelder de beste formatene.
 
Sist redigert:

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Skulle først til å skrive at dere burde prise dere høyere, men så slo det meg at det ikke er så alt for mye igjen av året : )

Har dere vurdert å bruke en CPC prismodell?
 

Bitnett

Medlem
Vi har såvidt snakket om det, men har vurdert det slik at vi nå prioriterer å fylle opp annonseplassene raskt og effektivt. Vi ønsker dette slik at vi kan få tilbakemeldinger fra kunder, samlet statestikk, og ikke minst la kunder få teste oss som samarbeidspartner.

Hva er "vanlig" pris for et klikk forresten? Og er dette (CPC) en modell du anbefaler å kjøre for en relativ fersk nettside (nettverket er ferskt ihvertfall) framfor fast prising, eller en CPC-modell?
 
Sist redigert:

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Om det CPC skal vaere loensomt for dere trenger dere som oftest litt volum, men om dere uansett ikke faar solgt annonser til fastpris kan det jo vaere noe aa vurdere.

Det dere gjoer da er aa finne ut hvor mye dere tjener paa de aktuelle annonseplasseringene naar dere annonserer for affiliateprogrammer og Adsense, saa regner dere ut CPC. Saa legger dere til det dere maatte oenske..
 

Bitnett

Medlem
Takk for raskt svar Kenneth, det kan helt klart være noe vi vurderer på nyåret.

Vil bare gjøre oppmerksom på at felt 1,4 og 5, i tillegg til annonsene mellom tittel og artikkel (468x60) nå er solgt - Men det er fortsatt annonseplasser ledig.
 

Bitnett

Medlem
Ny pris på de gjenstående plassene

Da de aller beste plassene er utsolgt så ser vi at prisen på de resterende plassene må settes ned - Alle gjenstående plasser selges til 700 kroner eksl. moms ut året. De gjenstående formatene er også gode formater med god plassering og har et potensiale til å få mange klikk og visninger.

Trå til nå, dette er en unik mulighet til å teste oss som samarbeidspartner, og i det hele tatt denne type nettsteder/blogger som markedsføringsplatform.
 

Bitnett

Medlem
CPC på gjenstående annonseplasser

Bitnett (Betamagasinet, Teknonytt og Bitnett.no med undersider og forum) vil selge de gjenstående annonseplassene til klikkpris resten av året. Følgende annonseplasser/formater er ledig i Bitnett akkurat nå:

125x125 = 4 plasser øverst i sidestolpen (Teknonytt, Bitnett.no, Betamagasinet)

180x150 = 1 plass i header (Teknonytt, Bitnett.no ? Norsk nettverk for data og teknologi, Betamagasinet, forumet)

468x60 = 1 plass under artikkel (Kun Teknonytt)

Klikkprisen ligger på kroner 7,50 på alle plasser.

I tillegg til disse annonseplassene så kan det være aktuelt å selge bannere midt i noen artikler til samme pris, men dette gjelder kun Teknonytt. Dette vil i såfall skje i populære artikler med litt lengde på.

Kontakt meg på PM hvis dette er interessant.
 
Topp