Kan man få åpnet kontoen igjen?

En tråd i 'Adsense' startet av Dag Frogner, 6 Nov 2009.

 1. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Jeg fikk sperret kontoen min for et års tid siden etter "ugyldige klikk". Har ikke (med vilje ihvertfall) klikket på egne linker og ikke oppfordret til det. Lot det bare være siden jeg ikke fikk mye kontakt med Google, men prøver igjen nå. Har sendt inn en klage, men fikk mail etter noen dager at de ikke kunne svare meg personlig pga mye å gjøre, kort fortalt. Det stod i mailen at man kunne gå inn på Google sine sider for å lese mer.

  Det eneste jeg finner ut der er å sende inn klageskjema. Så hvor ender dette hen? Er det umulig å få personlig svar på epost eller ta en telefon til dem?

  Noen andre som har lignende erfaring?
   
 2. Santo

  Santo Active Member

  Innlegg:
  880
  Det har vært en del slike tråder her tidligere, og jeg tror de fleste har konkludert med at det er ganske håpløst å få gjenåpnet lukkede kontoer.

  Søk litt i arkivene her, så finner du sikkert en del informasjon.
   
 3. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
  Hvordan vet du at kontoen din ble stengt pga ugyldige klikk? Den informasjonen blir ikke sendt ut av Google når de stenger en konto. Google pleier jo ikke sende ut epost om at de ikke kan svare deg. Det som står i disse epost er vel at det kan ta lang tid før du får svar fra dem?

  Ingen telefon du kan ringe nei, og nei, det er ikke umulig å få personlig svar på epost. Det har jeg selv fått fra Google mange ganger, og det på de dummeste spørsmål.

  Du vet, Google har jo så mye og gjøre. Jeg må vel innrømme at jeg til tider har vanskelig for å tro at Google i Norge (vi som er det største landet med mest webutviklere i hele verden </ironi>) hele tiden har så mye å gjøre at de ikke kan ta imot henvendelser fra folk som sørger for at hele selskapet faktisk eksisterer.

  Epost du kan ta kontakt på: adsense-no@google.com
  Skjema hvor du kan ta kontakt: https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?
   
 4. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  Å få åpnet kontoen din eller å få et svar kan du bare glemme, det skjer ikke. Du kan også bare glemme å ringe eller prøve å kontakte Google Norge ang. adsense spørsmål, da den norske avd. ikke har noe med det å gjøre.
   
 5. Uregistrert Guest

  Det du kan gjøre er å forsøke å åpne en konto med de samme kontaktopplysningene som på den forge, men med en annen e-post adresse. På den måten er du åpen om hvem du er og de vil med lettehet kunne nekte deg den kontoen, men samtidig gjør du et nytt forsøk for å se om du kan få fornyet tillit
   
 6. Mr Vest

  Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

  Innlegg:
  2.079
  Et annet alternativ kan også være at du oppretter en konto i f.eks mor/far/samboer/kone/mann sitt navn (så klart med deres samtykke) evt gjerne på foretaket ditt om du sitter på noe slikt. Det er 1 konto per person reglene sier, de forteller ingenting om at samme person kan administrere flere kontoer.
   
 7. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.746
  Det er liten sannsynlighet at du får åpnet kontoen din igjen når den først er stengt. Dette gjelder ikke bare hos Google, dette gjelder stort sett alle bedrifter du kan tjene penger med, som TD, Clickbank, Euroads osv osv. Regler og TOS er til for å følges, og ved juks (eller mistanke om juks) vil kontoen bli stengt. Som regel for alltid.

  Det hjelper heller ikke å signe up med en annen epostadresse slik som beskrevet av en annen bruker. Google har navnet ditt, adressen din, alle ip-adresser du har logget inn med , kortnummeret ditt, bankkontonummeret ditt, og hvis du forsøker å melde deg på igjen med noen av de samme opplysningene går "alarmen" til Google og din nye konto blir undersøkt og sannsynlig stengt før du rekker å si kake...

  Derfor; følg reglene, alltid.
   
 8. Uregistrert Guest

  Joda, det funket for meg. Jeg spilte med helt åpne kort og den eneste endringen jeg gjorde i min nye søknad var e-post adressen. Jeg går som du ut fra at de har all informasjon om meg og at siden jeg spilte med åpne kort om all kontaktinformasjonen så hadde de stoppet meg for lenge siden hvis de hadde villet det.

  Det er da verdt et forsøk for deg også? Funker det ikke, så funker det ikke. Hva har du å tape?
   
 9. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Takk for mange gode svar! :)

  Vet noen sånn ca hvor lang tid det kan ta å få svar fra Google?
   
 10. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  Du vil få et standard svar. Tar sikkert et par dager.

  Jeg ringte dem også, å fikk vite at den norske avd ikke har noe med adsense å gjøre. Du før prøve å følge noen av punktene over for å få det en ny konto..men min erfaring er at når man er ute så er man ute.

  Lykke til
   
 11. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Hvilket nummer ringte du? Så kan jeg ringe jeg også. De i USA kan vel svare på dette?
   
 12. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
  Tror det er fra Irland Adsense mot det norske markedet styres nå.
   
 13. StephanRS

  StephanRS Medlem

  Innlegg:
  21
  Min ble også stengt i dag... skjønner ikke noe av det men, fikk mail om ugyldige klikk og en fare for annonsører blabla.. Forsvinner alle pengene også da?? Hadde spart opp over 3000kr over noen år jeg. :(
   
 14. gjedda63 Medlem

  Innlegg:
  149
  Ugyldige klikk kan være slemme spidere eller bad bots som de også kalles. Skader ikke å legge inn oppdatert liste over de på htaccess filen.
   
 15. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Jeg opprettet en ny konto i samme navn men med annen epostadresse, siden jeg aldri fikk noe mer svar fra Google. Venter på godkjenning, sendte bestilling for snart en uke siden. Så min erfaring er at det tar laaang tid å få svar fra Google, om man gjør det i det hele tatt. Var det jeg erfarte da de stengte kontoen også.
   

Del denne siden