kan man stole på TD?

En tråd i 'Affiliate-programmer' startet av julenissen, 4 Mai 2013.

 1. julenissen Medlem

  Innlegg:
  112
  har ikke så mye erfaring med affiliate, men det jeg har er jævlig dårlig.. TD virker særs useriøse, betaler ikke ut penger, svarer ikke på mail, osv. virker som de bare gir totalt faen. Hva er deres erfaringer med dette firmaet? og hva er gode alternativer i forbindelse med hotell/fly/reiser?
   
 2. adeneo

  adeneo Medlem

  Innlegg:
  1.611
  Min erfaring med annonser fra TD i tilsvarende kategorier, er at noen titusener med visninger og hundrevis med klikk ble til akkurat null salg, og null kroner, og at AdSense var en betydelig bedre løsning enn TD, i det minste for meg ?
   
 3. julenissen Medlem

  Innlegg:
  112
  ser den, men det er vel ikke alltid adsense lønner seg? hvis man har en side om feks hårtap så må det da være bedre å satse på salg av et produkt enn bare å få noen kroner for et klikk?
   
 4. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.951
  TD betaler vel ut penger så lenge annonsørene har betalt til dem først, hvis ikke må du bare vente. Men småpublishere er ikke veldig viktige for dem så de har ikke noen som svarer kjapt på support til slike.
   
 5. julenissen Medlem

  Innlegg:
  112
  Jeg ser jo at det er en viss forskjell i hvilken support man får. men allikevel synes jeg det er rimelig sleipt å bare droppe å svare en mindre kunde. telenor feks hadde gått konkurs om de bare sluttet å svare alle som ikke hadde et bedriftsabonnement hos dem..
   
 6. minime Medlem

  Innlegg:
  60
  TD er noe jeg ikke bruker lenger, da prøver jeg heller å finne alternativer et eller annet sted.

  De kommer heller alderi til også svare deg på e-post, du er ikke viktig for dem. Jeg har selv prøvd også sende de en e-post. Men de svarer alderi. På tlf fikk jeg bare bedskjed om å sende de en e-post, men den svarer de jo alderi på.

  Så ja? Bytt til noe annet
   
 7. julenissen Medlem

  Innlegg:
  112
  hva er gode alternativer da? virker som TD er desidert størst i norge
   
 8. Finanssans

  Finanssans Medlem

  Innlegg:
  79
  Adservice og Netbooster
   
 9. pleb

  pleb Medlem

  Innlegg:
  1.060
  Du kan stole på Tradedoubler slik du kan stole på Google. Store selskap i sin bransje som har et godt utvalg av annonsører. Derfor bruker jeg Tradedoubler og Adsense i 90 % av alle tilfeller.

  Dessverre har de også et ganske likt syn på kundeservice.
   
 10. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Dere bør også huske på at dere ikke er kundene hos fex TD, dere er underleverandører. Kundene er annonsørene.
   
 11. picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Den beste supporten jeg har fått fra(om) TD er fra andre brukere her på webforumet.

  Jeg vil vel tøre å påstå at alle selskap som kun driver med nettbasert affiliateløsninger er bedre enn TD, da TD baserer sin virksomhet ikke bare på affiliateløsninger, men også sporingsløsninger og muligens andre ting, som også krever support, utviklere og penger å drifte.

  Glem heller ikke at det er mulig å gjøre egne avtaler direkte med firmaer om dere drifter temarettede sider. Det koster ikke mye å sette opp ett system som f.eks. iDevAffiliate - Affiliate Tracking Software - Affiliate Program Software hvor du da kan drifte din egen affiliateløsning istedet for å benytte en tredjepart, som jo er det alle affiliateselskaper er.
   
 12. looper Medlem

  Innlegg:
  842
  Jeg er vel ikke alene om å ha mange kampanjer fra Adservice kjørende. Man trenger ikke å kjøre Tradedoubler ;)

  De gjør en relativ stor tabbe kontra Adservice som jeg mener virkelig bryr seg om affiliates (store og små). I tillegg så kjører de ganske nisjebasert.

  Hvem som består gjenstår å se når Google Affiliate kommer med sitt inntog i Norge ;)
   
 13. muffins

  muffins Medlem

  Innlegg:
  357
  Vel, det kommer jo veldig an på nisje. Tradedoubler har monopol på mange store aff.programmer, så det er ikke så enkelt som å "bare velge noe annet". Innenfor reise f.eks så er det veldig snevert hva som finnes hos de andre norske aff.nettverkene.

  Når det er sagt, så kan jeg ikke si Tradedoubler er blant de verste. Betaler stabilt hver måned, og support/henvendelser blir som oftest svart innen rimelig tid (ser jo dog at jeg kanskje har vært heldig på akkurat dette punktet).
   
 14. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.110
  Mener du dette?

   
 15. looper Medlem

  Innlegg:
  842
  Jeg må legge meg flat her. Snakket med Google senest rett etter påske ang affiliateproduktet. Så feil kan man ta!
   

Del denne siden