Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kelkoo - Erfaring?

codegen

New Member
Hei!

Har drevet nettbutikk en god stund, og deri blant brukt Kelkoo`s tjenester. Men, den siste tiden har de registrert enorm trafikk og fakturert for svært mange klikk - GA viser derimot ikke samme prosentvis økning slik Kelkoo gjør. Vanligvis har faktuaren fra kelkoo vært på ca. 20% flere klikk en hva GA har registrert. Men for 2 måneder siden endret dette seg dramatisk, da fakturerte kelkoo intet mindre 497% flere klikk en hva som var registrert på GA, og forrige måned rundt 300% flere klikk. Helt på slutten for 2 måneder siden ble prisfilen endret - hvorav flere produkter og UTM informasjon lagt til ifra nettbutikken, det var da snakk om noen få dager utover den ordinære listen..

Spørsmålet er, er det flere som opplever ting som ikke stemmer overens hos Kelkoo? Har også lister ute på prisjakt og prisguide - her stemmer trafikken vanligvis innen 1-2% av fakturerte klikk i forhold til GA.
 

KIA

Medlem
Var listet hos kelkoo nesten 9 måneder. Hadde samme opplevelse. I 2-3 siste måneder før jeg sluttet med Kelkoo, hadde mange klikk uten forsvarlige konverteringer. Har klaget dette til dem. Så sa de at de ikke gir garanti for konvertering. De gir bare trafikk. Men det var ordentlig dårlig trafikk. Så sluttet jeg med tull.
 
Topp