Kjapp og trygg hosting for Wordpress

King Oscar is recruiting an International Brand Manager in Bergen

btbsilent

Member
King Oscar er i sterk vekst internasjonalt, noe som gir økt aktivitet og kompleksitet også innenfor Marketing og Brandingfunksjonen. Vi styrker derfor teamet med en erfaren og ambisiøs International Marketing Manager.

Dette er en spennende mulighet for deg som har internasjonal marketingerfaring innen FMCG og vil bidra til at King Oscar styrkes som et globalt brand.

Som International Marketing Manager vil du påvirke selskapets strategiske marketingfunksjon og bidra til å bygge King Oscars merkevare videre i eksisterende og nye markeder.

Vår nye International Marketing Manager vil ha ansvar for King Oscars satsing innenfor produktområdene sardin og spesialfisk og markedene USA, South-East Asia, Japan og Australia. Du vil lede innovasjonsprosjekter for dine områder, samt ha et overordnet globalt strategiansvar for merkevaren King Oscar. Du vil jobbe tett med sammen med resten av marketingavdelingen, markedene og være en viktig sparringspartner for Internasjonal Marketing Director, som du også rapporter til.

Du har høyere økonomisk utdanning og tung internasjonal marketingerfaring innen FMCG. Gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig er en forutsetning for å lykkes i rollen. Det er en stor fordel om du er interessert i mat og liker fisk.

Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag i et ambisiøst miljø. Arbeidssted er Bergen, med utstrakt reisevirksomhet internasjonalt. Videre karrieremuligheter internt i Thai Union er også en mulighet.

Dersom du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Seniorrådgiver Anne S Posner, tlf. 975 59 057, eller Seniorrådgiver Gro Reinertsen, tlf. 975 59 058. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 04. september 2016. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Apply: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/65119d769a4f
 

tomro

Member
Skal ikke søke, men vet at King Oscar er ett spennende sted å jobbe, og de skal ha masse cred for å våge å tenkte anderledes i digitale kanaler.
 
Topp