Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kjenner du Nordens mest kreative talent?

Tonny Kluften

Administrator
Pressenotis fra ADOBE

Adobe Nordic og Nordens ledende tidsskrift innen grafisk design, CAP&Design, har nå åpnet for nominasjon til New Creative Talent Award 2015 - en pris som gis til de mest kreative multitalentene i Norden under 28 år.


Kjenner du en ung, dyktig designer som fortjener anerkjennelse for sine kreative ferdigheter? Da har du sjansen til å hedre dem nå! Adobe Nordic og CAP&Design er også i år på jakt etter de åtte mest kreative talentene i Norden under 28 år som vil motta prisen New Creative Talent Award 2015.

Det er andre året på rad konkurransen arrangeres. Målet er å hylle de mest lovende kreative talentene og eksponere dem overfor andre kreative i de fire nordiske landene.

- New Creative Talent skal rette oppmerksomheten på nye nordiske talenter i bransjen som mestrer flere kreative uttrykksformer og plattformer. De har ferdigheter som vil være med å utfordre og utvikle prosesser og den kreative bransjen i fremtiden, sier sjefsredaktør Sara Wilk fra CAP & Design.

Vinnerne får eksponering i CAP&Design og i en Adobe-app, samt reise til Stockholm for prisutdelingen. Alle som nominerer blir automatisk med i trekningen om et Creative Cloud-medlemskap og abonnement på CAP&Design.

- I fjor fikk vi veldig mange nominasjoner. Vi håper å få enda flere i år ved å gjøre nominasjonsperioden lenger, samt trekke ut premier blant alle som nominerer, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef hos Adobe.


Nominasjonene kan gjøres frem til 1. oktober, og vinnerne vil bli kåret i forbindelse med arrangementet Adobe Live in Stockholm i november, hvor kreative fra hele Norden samles.

Nominasjonen av kreative talenter under 28 år skjer på denne linken.


For ytterligere informasjon
Adobe, kommunikasjonssjef Jes Schyum, tlf. (+45) 26 70 46 70, e-post: jschyum@adobe.com
JPR, Leo J. Sapiraa, tlf. (+47) 928 49 571, e-post: leo.sapiraa@jpr.no
 
Topp