Komplett erotikk nettbutikk system selges

En tråd i 'Kjøp, salg og byttehandel' startet av Thomas Prüfer, 6 Feb 2017.

 1. Thomas Prüfer New Member

  Innlegg:
  2
  Vi selger vår ny etablert online erotikk butikk pga. helserelatert bedriftsoppgave.

  Butikken har blitt bygget opp i løpet av halvannet år og selges inkludert grunnpakke av varer, Facebook side med integrert butikksystem (salget skjer på Facebook gjennom butikksystemet) Instagram side, Twitter side og LinkedIn side samt integrasjon av Mailchimp Nyhetsbrev tjenester. Butikken har et integrert blog system. Butikken har en Finn.no bedrift side (gebyrpliktig)

  Opplæring og teknisk tjenester kan tilbys.

  Det følger med 17 SEO relaterte domener med toplevel .no, .se, .dk og .com. Disse domenene er registrert hos et gunstig domene manager men kan også reduseres. Det var planlagt ekspandering til Sverige og Danmark.

  Butikken baserer på OpenCart butikksystemet, ett åpen source system med alle muligheter.

  Butikk systemet er i dag basert på en Linux Ubuntu 16.10 VP-Server som er hurtig og har plass til flere oppgaver samt at dem ikke koster mer enn 80 kr per måned.

  Det følger med alle lisenser til moduler, en ekstra tilpasset betalings Gateway (en livetime lisens) som er koblet opp til Epay. En av det billigste betalingsløsninger som finnes i Norden som håndterer debit og kreditt kort. Som alternativt betalingsløsning er Paypal integrert.

  Transportør systemet er koblet opp via et egen for denne online butikken laget Gateway modul. Det er Consignor som håndterer sendinger helt gratis når pakkevolumen ikke overstiger et visst volum. Ved økt volum er det 50 kr i gebyr per måned. Consignor håndterer alle tilgjengelige transportører i Norge.

  Forsendelsesløsning er komplett automatisert. Alt kunde data blir automatisk overført og sendingen blir registrert hos Consignor. Det er bare å skrive ut pakkeslipp og la pakkene hente eller levere til posten etter overføring av EDI filene (et klikk for å overføre filene).

  Butikken har i dag et EV SSL sertifikat som må lages nytt ved ny eier eller omstilles til vanlig SSL sertifikat.

  Produktene er oppført i Google Merchant, Shopello og Kelkoo. (her løper det kostnader for reklame)

  Butikken er i dag også integrert via et modul til fiken.no regnskap system. Den billigste og enkleste regnskap program som finnes i Norge. Her blir hver bestilling automatisk overført slik at man ikke trenger å gjøre noe manuelt i regnskapet etter et salg.

  Det er integrert et backup program som tar backup 4 ganger om dagen samt daglig, månedlig og årlig backup. Sikrete filer bli overført til en ekstern lagringsplass og et helt krasjet system er tilbake online etter kort tid. Snapshot backup kan også tas opp til fire snapshots samtidig.

  Design systemet til butikken er lett å håndtere. Det er ikke nødvendig og har programmerings kunnskaper til å forandre designet til butikken. Det medfølger forskjellige forhåndslagret design gjennom butikkens theme.

  Butikken er 100% mobil kompatibel og har også det nye formatet AMP pages integrert for optimert visning på mobile enheter samt bedre plassering i Google organic searches.

  Butikk systemet kan lett utvides med flere butikker som også kan drives på forskjellige domener eller språk.

  Medfølgende varer har en salgsverdi på ca. 120.000 kr.

  Siden det er et åpen source butikk system oppstår det ingen faste driftskostnader. Det er bare serveren og gebyr til Epay betalingssystemet som påløper. Det kan selvsagt omstilles til Klarna eller ett annet betalingssystem på en veldig enkel måte.

  Alle tekstene og produkt beskrivelser er individuell laget og tilpasset Google organic search.

  Butikken er i dag i full drift. (oppstart slutten av desember 2016)


  Ring gjerne for mer informasjon. Er du interessert så kan vi avtale en gjennomgang av butikkens systemer og handel side. Du kan ta kontakt med oss via epost på firma at pruefer.no
   
  MarioLuchiano liker dette.
 2. MarioLuchiano

  MarioLuchiano New Member

  Innlegg:
  23
  Høres bra ut dette, men skulle gjerne ha sett siden og domenenavnet da hehe :)
   
 3. Thomas Prüfer New Member

  Innlegg:
  2
  Jeg sende deg et PM! Ønsker ikke at det bli publikk.
   
  MarioLuchiano liker dette.
 4. MarioLuchiano

  MarioLuchiano New Member

  Innlegg:
  23
  Det er mottatt =) Takk ;-)
   
 5. per-aage sørgaard

  per-aage sørgaard New Member

  Innlegg:
  12
  Pm ønskes tilsendt
   
: nettbutikk

Del denne siden