Lenke til seg selv

En tråd i 'Lenke-strategi' startet av Kenneth Dreyer, 18 Sep 2007.

 1. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Hei,

  Sitter å stusser på en liten ting jeg enda ikke har gjort noen målinger på. Har det noe betydning om man lenker til seg selv?

  Sett at man har en side om Spania, og overskriften på siden er selvfølgelig "Spania" inni en <h1> tag. Vil det ha noe betydning om man drar en..:

  Vil Google telle det som en ekstra innlenke, eller ignorere den helt mon tro? Det mest logiske ville vel være å ignorere det, men man vet jo aldri. Iallefall ikke jeg, for har aldri hørt noen ta opp spørsmålet..
   
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  Var det ikke en som spurte om dette for en ukes tid siden? uansett, jeg mener at dette gikk for 7-8 år siden, men ikke nå lenger. Det er det jeg har hørt, jeg var ikke web master da.
   
 3. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Det er veldig hot tema blant webmastere her i Polen. Personlig tror jeg ikke det teller noe i det hele tatt, men jeg har i grunn aldri giddi å teste det.

  Hvordan skulle man kunne måle virkningen på en rasjonell og reproduserbar måte?
   
 4. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  Er det et hot tema? Aldri i verden om google biter på et sånt enkelt triks.
   
 5. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Hehe. Jeg blei en tanke forbløffa selv da min kone Ania som er polsk fortalte meg at det diskuteres livlig på et SEO-forum hun er aktiv. Blei nesten litt himmelfallen jeg..

  Nå skal det sies at SEO-markedet her i Polen er veldig lite modent enda. Det går mye på løpske link-nettverk, bondegårder, keywordstuffa sider og sånt.
   

Del denne siden