Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Lyse søker teknologer til en rekke stillinger

btbsilent

Member
Du vil trives i Lyse om du liker å ha friheten til å selv velge hvordan du ønsker å løse arbeidsoppgavene dine. Om du er typen som liker å bli fortalt hva du skal gjøre ned til minste detalj, så vil du neppe smile fra øre til øre hver dag.

Å lykkes hos oss er ofte et resultat av godt samarbeid. Vi jobber som regel i små team, men samarbeider mye på tvers av team, avdelinger og fagområder. Til sammen representerer vi en bredde av fagområder, virksomheter, bransjer og teknologier du ikke finner mange andre steder. Det betyr i praksis to ting: For det første blir de faglige diskusjonen desto mer spennende, for det andre er det et vell av muligheter for å videreutvikle din egen kompetanse og bytte jobb internt.

En siste ting, som kanskje skremmer vannet av noen, men som gjør arbeidshverdagen ekstra spennende for oss: Våre over 2 millioner brukere. Vi leverer tjenester som brukes av vanvittig mange mennesker, og det vi leverer er ikke så rent lite viktige for dem heller. God dekning er nærmest en menneskerett, og våre kunders største frykt er tomt batteri. Så ja, utfordringer mangler det ikke på hos oss.

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/d1be1e39414a
 
Topp