Lyst til å jobbe deltid med Wordpress?

En tråd i 'Jobbutlysning' startet av erkdahl, 2 Nov 2013.

 1. erkdahl Medlem

  Innlegg:
  43
  Hei,

  Siden vi har en økende oppdragsmengde, søker Dahls Data søker deltidsansatte som har lyst og liker å jobbe med Wordpress.
  Vi holder til sentralt i Oslo, og arbeidsstedet blir på vårt kontor, hjemmekontor eller en kombinasjon av disse. Vi ser helst at du holder til i nærheten av Oslo slik at du kan være med på møter og opplæring hos oss, men utenom det er det fritt frem til å arbeide mye hjemmefra. Arbeidstiden er også svært fleksibel og du kan stort sett jobbe når det passer deg selv, sålenge vi tar vare på deadlines og kundene våre.

  Arbeidsoppgavene består i å sette opp og tilpasse nettsider i Wordpress. Stort sett bruker vi ferdige templates og modifiserer og strukturerer innhold og bilder. Noen ganger designer vi og koder alt for hånd. Det er derfor nødvendig at du kan Wordpress og noe HTML/CSS/PHP.

  Vi driver også med mye annet spennende dataarbeid, alt fra rådgivning til drift av datasystemer og ren programmering i bl.a. Java. Så det er muligheter for den rette, men i første omgang ser vi oss etter en som kan ta en del av Wordpress biten.

  Vi ønsker oss en som kan legge inn ca. 2 dagers arbeid pr. uke.

  Om du er en selvstendig, hyggelig og flink person som drømmer om datamaskiner i søvne så er du kanskje riktig for oss? Vi kan tilby mye ansvar, stor frihet og hyggelige mennesker rundt deg i et lite selskap som er på vei oppover.

  For mer info, send meg en epost på erik krøll-alfa dahlsdata.no

  Mvh.
  Erik
   
  Sist redigert: 2 Nov 2013

Del denne siden